Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs tipped karácsonyra? Akkor itt megnézheted az 5 legmenőbb karórát a fa alá!

Tipp

Nincs tipped karácsonyra? Akkor itt megnézheted az 5 legmenőbb karórát a fa alá!

Nincs tipped karácsonyra? Akkor itt megnézheted az 5 legmenőbb karórát a fa alá!

Egy stílusos karóra mindig ideális karácsonyi ajándék lehet

Egy stílusos, vagy sportos karóra ideális ajándék lehet a fa alatt. Ehhez persze jól kell ismerni azt, akit megajándékozunk vele. Nem mindegy milyen igénybevételre tervezték és azt is érdemes figyelembe venni, milyen hasznos funkciókkal rendelkezik. A Casio összegyűjtött öt népszerű órát, melyek kényelmesebbé tehetik viselőik életét.

 

Modern klasszikus

ecb-800db-1aef

A Casio Edifice ECB-800DB-1AE modelljét azoknak tervezték, akik a klasszikus, időtálló stílust kedvelik, de közben nem mondanának le a legmodernebb technológiákról sem. Megjelenését egyértelműen meghatározza a széles lünetta, valamint a 3D-hatású számlap. Igazi 21. századi remekmű: a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően képes kapcsolatot teremteni az IOS, vagy Android-rendszerű okostelefonokkal. Így az óra beállításai akár a telefonra letöltött alkalmazáson keresztül is kezelhetők. A karórát a nemesacél tok, az edzett karcálló kristályüveg és a fémcsat teszi ellenállóvá a mindennapi kihívásokkal szemben. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja, egy feltöltéssel hat hónapon keresztül akár korom sötétben is tud működni.

Sportos elegancia

efs-s540db-1auef

A Casio EFS-S540DB-1A sportosan elegáns Edifice karórák közé tartozik, melynek számlapjába három – stopper, részidő- és 24 órás napi mutatót ágyaztak be. Az óra- és a percmutató az Edifice modellekhez hűen karakteres és messziről is jól leolvasható. A modell fokozottan vízálló, a 3D-hatású számlapot takaró zafír kristályüveg pedig ellenálló a karcolásokkal szemben és a napi viselet során is kevésbé van kitéve a sérüléseknek. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja.

Azoknak, akik a maguk útját járják

gpr-b1000-1b

A GPR-B1000-1B világa ott kezdődik, ahol minden más nem működik. A méretes, számlapba ágyazott digitális kijelzővel rendelkező karóra fényenergiával működő GPS-szel büszkélkedhet. Így viselője előre beállíthatja magának a kívánt úti célt. Az óra a GPS-adatokat folyamatosan összeveti a korábbi koordinátákkal, biztosítva ez által a kerülőutak nélküli célba jutást. Az ütés- és rázkódásmentes tokkal rendelkező Casio komolyabb túrázásokhoz is alkalmas, hiszen magasságmérő, légnyomásmérő, hőmérő és digitális iránytű funkcióval is rendelkezik. Ráadásul sötétben sem hagyja cserben viselőjét az automatikus kijelző világításnak köszönhetően.

Edzőtárs a csuklón

gba-800-9a

A Casio GBA-800-9A-es modell azokat a férfiakat szólítja meg, akik a sportos karórákra egyfajta street-wear kiegészítőként tekintenek. G-Squad nemcsak extravagáns színével, hanem robosztus, ütés- és rázkódás álló tokjával hívja fel magára a figyelmet. Ez a karóra ráadásul háromtengelyes gyorsulásérzékelővel van ellátva így viselője az edzés adatokat egy applikáció segítségével okostelefonjára mentve akár vissza is nézheti. A különleges G-Squad 20 baros víznyomásig vízálló, ezért úszni, fürdeni is lehet vele.

Retró hölgyeknek

a168wecm-5

A japán cég a régi idők digitális Casio óráját is újra piacra dobta, kifejezetten hölgyeknek szánt kiadásban. Az A158WEAD-1 modell szolid, gyémántformára emlékeztető számlapjával, a A168WECM-5 pedig a rozé fémcsat és az aranyszínű tok kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Előbbi stílusos kiegészítő lehet a mindennapokban, utóbbi pedig akár alkalmi, illetve parti viseletként is jól mutat a női csuklón. Mindkét modell a 35 évvel ezelőtt bemutatott G-Shock órák megjelenését idézi vissza napjainkba.

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés