Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Samsung válasza az iPad Pro-ra

Tablet

Itt a Samsung válasza az iPad Pro-ra

Egy eszközzel váltaná le a táblagépet és a laptopot a dél-koreai gyártó.

Úgy látszik, hogy egyre inkább felpörgőben van az óriás táblagépek piaca, hiszen mára szinte minden nagyobb gyártó kínál ilyen, kifejezetten professzionális felhasználársa szánt készüléket. Érthető módon ebből nem akar kimaradni a Samsung, így a dél-koreai gyártó most méltó konkurenciát állított a Microsoft Surface-nek és az iPad Pro-nak. A 12 colos, 1440p felbontású, Super AMOLED megjelenítővel ellátott Galaxy TabPro S a Samsung legtöbb modelljétől eltérően nem Androidot, hanem Windows 10-et futtat,kiviteltől függően a Home vagy a Pro verziót élvezhetik a felhasználók.

samsungtabpros

 

A 6. generációs Intel Core M processzor 2,26 GHz-es órajelen működik, mellette pedig 4 GB RAM és 128 vagy 256 GB SSD foglal helyet. Az LTE képes, 5600 mAh-es akkumulátort tartalmazó újdonságból természetesen nem maradt ki a kamera sem, elöl és hátul is egy 5 megapixeles egység teljesít szolgálatot.

samsungtabpros2

A 6,3 mm vékony készülék mellé a dobozban mellékelik az extra billentyűzetet, így az Apple-től és a Microsofttól eltérően ezért nem kell fizetni. A kiegészítőn egy touchpad is helyet kapott, így a TabPro S akár az eddig használt laptopot is kiválthatja. Az USB-C csatlakozóval felszerelt táblagéphez extra tollat és adaptert is lehet vásárolni, ez utóbbi plusz USB és HDMI portokkal ruházza fel a készüléket. Az újdonság hamarosan piacra kerül, ám az európai ára még nem ismert.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés