Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 8.0

Tablet

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 8.0

Ezzel minden népszerű méretben lesz Samsung táblagép a piacon.

A Samsung bemutatta legújabb 8 hüvelykes táblagépét, a Galaxy Note 8.0-at. A tablet tulajdonságai között szerepelnek a videó- és hanghívások, a megújult S Pen funkciók, vagy a nagytestvér Note 10.1-ben is elérhető multi-ablak mód, melynek révén a felhasználók két dolgot is végezhetnek egyszerre a készüléken, a Pop Up Video-nak köszönhetően pedig akár chatelés közben is tovább nézhetik a megkezdett videotartalmat. A Reading mode e-könyv-olvasóvá varázsolja a készüléket az e-könyvek olvasására optimalizált, szem- és akkumulátor-kímélő beállításokkal. A Samsung Galaxy Note 8.0 képes a kézírást szöveggé konvertálni, továbbá felismeri a bonyolult, kézzel írt képleteket, alakzatokat.

galaxy note 8

A Samsung Galaxy táblagépek közül elsőként a Note 8.0-n debütálnak előretelepítve a következő alkalmazások:
– Flipboard: személyre szabható, közösségi magazin, amellyel a felhasználó egy alkalmazáson belül éri el, mit írnak és osztanak meg a közösségi médiában kedvenc szerzői, Facebook vagy Twitter ismerősei. A Galaxy Note 8.0-ra a Flipboard alkalmazás optimalizált verziója kerül, hogy a felhasználók az S Pennek is hasznát tudják venni: például már a cikk felett tartva a tollat megjelenik a cikk tartalma.
– Awesome Note: új, integrált alkalmazás jegyzeteléshez.
– Chat-On: a Note 8.0 táblagépekre előretelepített, továbbfejlesztett Chat-On szolgáltatás sokoldalú csevegési funkcióival még élvezetesebb és egyszerűbb a kommunikáció.
– Smart Remote: az alkalmazással a Galaxy Note 8.0 olyan univerzális távirányítóvá válik, amellyel a TV, a set-top box, a DVD és a Blu-ray lejátszó is irányíthatóvá válik.

galaxy note 8_2

A Galaxy Note 8.0 táblagép beépített S Pen tollához készült funkciók is megújultak: az Air View révén már nem is szükséges a kijelzőhöz érinteni az S Pent, mivel azt megközelítve a készülék érzékeli a toll mozgását. Az S Pen Gesture-rel a képek és más tartalmak könnyedén szerkeszthetők és kivághatók, míg a Paper Artist és Photo Note lehetővé teszi a képek testreszabását művészi effektekkel.

A készülék processzora négymagos, 1.6 GHz-es Cortex-A9-es, a TFT kijelző felbontása 1280×800 pixeles és 189 ppi-s. Az elsődleges kamerája 5, a másodlagosa pedig 1.3 megapixeles. A 3G-s verzióban GPS is található, melyet az orosz GLONASS technológia egészít ki. A készülék memóriája 2 GB, tárhelye pedig 16 vagy 32 GB-os, amit akár egy 64 GB-os microSD kártyával is bővíthetünk. A 4600 mAh-es Li-ion akkumulátora viszonylag hosszú életű, bár a 3G rendesen le tudja szívni. A Samsung Galaxy Note 8.0 hazánkba várhatóan 2013. május elején érkezik.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin