Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új változatban érkezik a Huawei MediaPad

Tablet

Két új változatban érkezik a Huawei MediaPad

A gyártó a berlini IFA kiállítás keretében mutatta be új készülékeit.

A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezetõ globális szolgáltatója a mai napon mutatta be népszerû táblagép-termékcsaládjának két legújabb modelljét a berlini IFA kiállításon. A négymagos, csúcskategóriás Huawei MediaPad 10 FHD, illetve az alsó-közép kategóriában versenyzõ Huawei MediaPad 7 Lite a gyártó tervei szerint 2012 negyedik negyedévétõl lesz elérhetõ Európában.

Huawei MediaPad 10 FHD – A szórakoztatás magas foka

A négymagos processzorral és 16 magos grafikus vezérlõvel felszerelt tablet teljesíti a mozifilmek és videojátékok szerelmeseinek legmagasabb elvárásait is. Az 1920×1200 pixeles full HD felbontású, 25,4 centiméter átmérõjû IPS multi-touch kijelzõ kiemelkedõ vizuális élményt garantál, miközben a beépített Dolby® SurroundSound hangszórók gondoskodnak a zenei aláfestésrõl. A háttérben egy négymagos, 1,4 GHz-es processzor dolgozik, amelynek nem okoz gondot a szélesvásznú 3D játékok vagy a nagyfelbontású videoklipek futtatása sem.

Az Android 4.0 operációs rendszerrel mûködõ készülék 8GB csak olvasható memóriája bõséges tárhelyet biztosít az alkalmazásoknak és médiatartalmaknak, microSD™-kártyával pedig akár 32 GB-ig bõvíthetõ. A Huawei MediaPad 10 FHD 300 Mbps (WiFi b/g/n) sebességû adatkapcsolatot biztosít, és hogy ne szakadjon meg az élmény, a készüléket 6.600 mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amely akár 8 órán keresztül kitart. A tablet 1,3 megapixeles elõlapi kamerája lehetõvé teszi a videochatelést, míg a 8 megapixeles, autofókuszos hátlapi kamera ideális pillanatfelvételek készítésére.

 

Huawei MediaPad 7 Lite – Egyszerûen és könnyedén

A Huawei MediaPad 7 Lite azoknak a belépõ szintû készüléket keresõ felhasználóknak lehet jó választás, akik elõnyben részesítik a designt és az alacsony árat. 193x120x11 milliméteres mérete és mindössze 380 grammos tömege alapján ez a táblagép pehelysúlyú versenyzõnek tûnik, technológiai jellemzõi azonban bebizonyítják, hogy komolyan kell venni. A 17,78 centiméteres, kapacitív WSVGA kijelzõ kristálytiszta képet ad, miközben az 1 GB RAM-mal rendelkezõ, 1,2 GHz-es, egymagos processzor gyors és megbízható teljesítményt nyújt. Az útközben történõ használathoz a 4.100 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor biztosít elegendõ energiát. Ez a készülék is rendelkezik mind elõlapi, mind egy 3,2 megapixeles hátoldali kamerával, 8 GB ROM-ja pedig microSD™-kártyával szintén 32 GB-ig bõvíthetõ. A wifi-kapcsolaton kívül a Huawei MediaPad 7 Lite támogatja a HDSPA-, az EDGE- és az UMTS-alapú internetkapcsolatot is, valamint a Bluetooth® 3.0, Micro-USB 2.0 és HDMI szabványú csatlakozást.

A Huawei MediaPad 10 FHD 429 euró, a Huawei MediaPad 7 Lite pedig 249 euró ajánlott kereskedõi áron kerül forgalomba Németországban.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés