Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung jogi lépéseket fontolgat

Tablet

A Samsung jogi lépéseket fontolgat

A bemutatott és máris betiltott Galaxy Tab 7.7 Super AMOLED Plus kijelzővel érkezik Magyarországra várhatóan október-november magasságában.

“A Galaxy Tab 7.7-et ultravékony háza és WXGA-felbontású Super AMOLED Plus kijelzője hatásosan megkülönbözteti versenytársaitól, és jól mutatják szándékunkat, amely szerint a legszélesebb körű fogyasztói igényeket szeretnénk kielégíteni,” mondta JK Shin, a Samsung mobil üzletágának elnöke.

A Galaxy Tab 7.7 az első olyan táblagép, amely a Samsung Super AMOLED Plus technológiájú képernyőjével rendelkezik, így ragyogó, színekben gazdag, kontrasztos és éles képet nyújt. A kijelzőn jobban megkülönböztethetők az egyes színárnyalatok, így a képek hihetetlenül élénkek lesznek rajta.

A Galaxy Tab 7.7 kompatibilis a 21 megabites elméleti maximális letöltési sebességet nyújtó HSPA+ mobilinternetes hálózatokkal, így nemcsak a böngészés, hanem a le- és a feltöltés is villámgyors vele. A WiFi esetében két csatorna összekötésével (Wi-Fi Channel Bonding) fokozható az adatátvitel sebessége akár a kétszeresére. A táblagép lelke egy 1,4 GHz-es, kétmagos processzor, amely az akadásmentes multimédiás és felhasználói élményről gondoskodik, még több alkalmazás egyidejű futtatása esetén is. Az 5,100 mAh kapacitású akkumulátor a hosszú üzemidő garanciája, hiszen a készülék akár 10 órányi videó lejátszására is képes.

A Galaxy Tab 7.7 már a legfrissebb Android operációs rendszerrel, a Honeycomb 3.2-vel érkezik, amelyet héthüvelykes méretre is optimalizáltak a nagyítási üzemmód segítségével. Így azok az alkalmazások is torzítás nélkül kitöltik az egész képernyőt, amelyeket nem a nagyképernyős használatra terveztek. A táblagép akár 32GB-os MicroSD-kártyákat is támogat, így a videók vagy képek onnan is lejátszhatók.

A mindezen újdonságokkal, új funkciókkal ellátott készüléket a bemutatása napján betiltották Németországban. A Samsung tiszteletben tartja a Düsseldorfi Kerületi Bíróság szeptember 2-án meghozott döntését, ezért visszavonta a Galaxy Tab 7.7-et az IFA szakkiállításról.  “Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy ez súlyosan korlátozza a német fogyasztók választási lehetőségeit.” A Samsung mindent megtesz annak érdekében – beleértve a jogi lépéseket is – hogy megvédje szellemi alkotásaihoz kapcsolódó jogait, és termékei elérhetők legyenek a németországi vásárlók számára. – közölte megkeresésünkre a Samsung Magyarország hazai képviselete.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés