Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több hetet is csúszhat az egyik iPhone 14

iphone

SmartPhone

Több hetet is csúszhat az egyik iPhone 14

Több hetet is csúszhat az egyik iPhone 14

Súlyos fennakadásokat okozhattak a fejlesztésében a kínai lezárások.

Mindent megtesz az idén érkező iPhone 14 mobilcsalád zökkenőmentes és időszerű piacra dobása érdekében az Apple, amelybe beleértendő a gyári munkások toborzásának szokásosnál előbbi megkezdése, és a külvilágtól való több hetes izolációjuk is.

Nikkei Asia ellátóláncbeli forrásai szerint minden igyekezet ellenére a kínai hatóságok koronavírus felbukkanása miatti lezárásai gondokat okoztak a komponenseket beszállító partnereknél, emiatt a négytagú mobilszéria legalább egyik modelljének fejlesztése három hetes késésben van. A források szerint az összes modellnek júniusra kellene készen állnia a végső műszaki minősítésre, ezt a határidőt késheti le csúnyán a készülék.

Az Apple tervei szerint a mobiloknak szeptemberre teljes kapacitású tömeggyártásba kell kerülniük, hogy a hónap első felében való bejelentésüket követően a hónap második felében ténylegesen piacra kerülhessenek. Ha nem sikerült a problémás modell esetében behozni valahogy a három hetes lemaradást, akkor vagy nem lesz belőle elég a megjelenés napján, vagy csúszhat az elérhetővé tétele.

AZ APPLE NEMRÉG KÖZÖLTE A BEFEKTETŐKKEL, HOGY A JELENLEGI NEGYEDÉVBEN AKÁR 8 MILLIÁRD DOLLÁR BEVÉTELTŐL IS ELESHET A KÍNAI LEZÁRÁSOK ÁLTAL OKOZOTT GYÁRTÁSI MALŐRÖK MIATT.

Forrás: ORIGO

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés