Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új Xiaomi mobilokról sem amradhatott le az 5G

xiaomi

SmartPhone

Az új Xiaomi mobilokról sem amradhatott le az 5G

Az új Xiaomi mobilokról sem amradhatott le az 5G

5G elérhető áron: Redmi Note 11 Pro+ 5G és Redmi Note 11S 5G

A Xiaomi bejelentette a Redmi Note 11 Pro+ 5G és a Redmi Note 11S 5G okostelefonokat, amelyek a népszerű Redmi Note 11 termékcsalád 5G képes, megújult változatai.

A Xiaomi várakozása szerint a Redmi Note 11 Pro+ 5G továbbfejlesztett teljesítménye erősíteni fogja a Redmi Note sorozat piaci pozícióját. A készülékhez 120 wattos turbó töltő is jár. Tűéles képeket készítő kamerája 108 MP-es, így amellett, hogy kivételes teljesítményt tesz elérhetővé széles vásárlóközönség számára, a saját szegmensében az élre törve új standardot állít fel.

Redmi Note 11 Pro+ 5G: egy igazi Redmi Note

A Redmi Note 11 Pro+ 5G lesz az első olyan Redmi okostelefon, amely 120 wattos töltést tesz lehetővé, vezetéken keresztül, így a 4500 mAh kapacitású akkumulátor teljes feltöltéséhez mindössze 15 perc szükséges.1 Ennek a villámgyors sebességnek az eléréséhez az iparágban vezetőnek számító kettős (kétcellás) töltést alkalmaz a Xiaomi, miközben több mint 40 funkció gondoskodik a töltés biztonságáról és a stabilitásáról, a készülék ezért megszerezte TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System tanúsítványát.

A Redmi Note 11 Pro+ 5G a csúcskategóriás telefonokra jellemző, 108 MP-es főkamerával rendelkezik, amelyet 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2MP telemakró kamera egészít ki. A főkamerát Samsung HM2 szenzorral látták el, valamint kettős natív ISO-val, amelyeknek köszönhetően a telefon nagy felbontásban és élethű részletességgel örökíti meg a fontos pillanatokat még elégtelen megvilágítás mellett is. A készülék kijelzője 6,67colos FHD+ AMOLED, a képfrissítési rátája 120 Hz, az érintésvételi rátája pedig 360 Hz-es, így sem a böngészés, sem a tartalmak görgetése nem terheli meg a szemet.

A Redmi Note 11 Pro+ 5G-t egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 920 processzor hajtja – az energiatakarékost működést támogató 6nm gyártástechnológiával kiegészülve, elmondható, hogy a telefon teljesítménye szétfeszíti a kategória minőségi standardjait.

A Redmi Note 11 Pro+ 5G 6GB+128GB változatban, várhatóan áprilistól lesz elérhető a hazai kiskereskedelmi csatornákban. A készülék javasolt fogyasztói ára 369 USD.

Redmi Note 11S 5G: teljesítményével előzi az 5G mezőnyt

A Redmi Note 11S 5G MediaTek Dimensity 810 processzort kapott, amely támogatja az 5G dual SIM-es működést, vagyis a jövőálló hálózathoz való csatlakozás képességét. A készülék kihasználja a 6 nm-es gyártástechnológia által kínált előnyöket a hatékony energiagazdálkodás terén, így az 5000 mAh kapacitású akkumulátorral képes egész nap üzemben maradni. A telefonnal lehet nagy felbontású fotókat is lőni a tripla kamerás, mesterséges intelligenciát is alkalmazó 50 MP-es főkamerának, 8 MP-es ultraszéles látószögű és 2 MP-es makró kamerának köszönhetően.

A Redmi Note 11S 5G három változatban lesz elérhető: 4GB+64GB, 4GB+128GB és 6GB+128GB. A javasolt fogyasztói ára pedig 249 USD, 279 USD és 299 USD lesz.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés