Connect with us

Hirdetés

technokrata

Változások a garancián túli Huawei Szerviznél: Okostelefon Szerviz név alatt folytatják a munkát

okostelefon szerviz

SmartPhone

Változások a garancián túli Huawei Szerviznél: Okostelefon Szerviz név alatt folytatják a munkát

Változások a garancián túli Huawei Szerviznél: Okostelefon Szerviz név alatt folytatják a munkát

Kisebb változások léptek életbe a budapesti garancián túli Huawei Szerviz háza táján, akik úgy határoztak, hogy a jövőben szakítanak márkaorientált elnevezésükkel, és inkább Okostelefon Szerviz név alatt folytatják tovább a munkát.

Bár a név megváltozott, minden más azonban maradt a régiben. Egyelőre jelentősebb újdonságokra vagy módosításokra nem kell számítaniuk az ügyfeleknek, a javítási munkálatok is zavartalanul működnek tovább, egyedül az új névhez kell hozzászokniuk az embereknek.

Maradnak a megszokott minőségű szolgáltatások

Leszámítva az új nevet, az Okostelefon Szerviz ugyanazokkal a szolgáltatásokkal várja az embereket, mint a Huawei Szerviz. Később természetesen számíthatunk előnyös változásokra, azonban egyelőre a Huawei és a Honor készülékeinek legjavát tudják fogadni javításra, méghozzá a megszokott minőség mellett.

Ennek az oka, hogy a háttérben semmi sem változik, maradnak a hozzáértő szakemberek, a garanciális javítás, valamint a kiváló minőségű, gyárival megegyező kvalitású alkatrészek.

Nem kell változásra számítanunk a javítandó problémák kapcsán sem, így a szerviztől korábban megszokott legtöbb szoftveres és hardveres hibalehetőséget orvosolják, legyen szó akár a kijelző, akár a mikrofon, a hangszóró, az USB port vagy éppen az akkumulátor cseréjéről.

Noha a honlap elérhetősége okostelefonszerviz.hu-ra módosult, a szerviz tényleges elhelyezkedése azonban szintén nem változott. Ha tehát személyesen akarjuk beadni meghibásodott vagy problémás okostelefonjainkat, akkor azt továbbra is a Budapest, Hegedűs Gyula utca 15-ös szám alatt megtalálható üzletben tehetjük meg.

Miért válasszuk az Okostelefon Szervizt?

Ha nem ismertük volna a korábbi Huawei Szerviz szolgáltatásait és sajátosságait, biztosan felmerül bennünk a kérdés, hogy miért érdemes az Okostelefon Szervizt választanunk? Erre a kérdésre válaszolunk az alábbiakban:

Kimagasló kvalitású szervizes háttér

Mint fentebb is elhangzott, az Okostelefon Szerviz gyakorlatilag minden tekintetben tovább viszi a Huawei Szerviz örökségét, ami esetünkben azt jelenti, hogy a szervizes háttér kimagasló kvalitással büszkélkedhet, ezáltal garantáltan felkészült és nagy szakmai tudással rendelkező munkatársak gondoskodnak a meghibásodott készülékek javításáról.

A felkészült szerviztechnikusok a sokéves szakmai tapasztalat mellett rendelkeznek minden szükséges és egyben modern célszerszámmal, köztük sok esetben csak bizonyos modelleknél használt eszközökkel, hogy minden problémás készülék javíthatósága garantált legyen.

Költségmentes hibafeltárás

Ha szeretnénk megtudni, hogy érdemes-e javíttatni meghibásodott telefonunkat, egyáltalán lehet-e orvosolni a hibáját, akkor szintén jó választás az Okostelefon Szerviz, hiszen a sokat látott kollégák teljesen költségmentesen végzik a bevizsgálást, illetve a hibafeltárást, legyen az akár szoftveres, akár hardveres hátterű.

A feltárás után pontos árajánlatot kapunk, aminek köszönhetően lehetőségünk van eldönteni, hogy a készülék ottmaradjon, megjavítsák, vagy inkább annyiban hagyjuk a dolgot és egy vadonatúj telefont vásárolunk magunknak.

Javítás garanciával

Fontos pozitívum, mondhatni szempont az Okostelefon Szerviz kapcsán, hogy amennyiben készülékünknek olyan hibája van, amit csak egy új alkatrész beépítésével lehet orvosolni, akkor nem elég, hogy gyári minőségű kiegészítőt kapunk a pénzünkért cserébe, ráadásul még garanciát is vállalnak a munkavégzésre.

A szervizben ugyanis minden kicserélt alkatrészre hat hónap szavatosság jár, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha féléven belül gond lenne a kérdéses összetevővel, akkor a megadott határidőn belül a készüléket visszavihetjük és plusz költségek nélkül kérhetjük az ismételt javítást.

Problémamegoldás akár néhány óra alatt

A gyorsaság ma már mindenkinek fontos, hiszen elképesztő módon pörgünk a hétköznapok során, miközben szinte az élet minden területén szükségünk van okostelefonunkra. Ezt minden esetben nagy tiszteletben tartják az Okostelefon Szerviz munkatársai, akik nemcsak piacvezető árakat garantálnak, hanem a javítás időtartamát is igyekeznek minimálisra redukálni.

Olyannyira, hogy telefonunk biztosan nem marad majd hetekig a szervizben, a legtöbb problémát, még a komolyabb alkatrészcseréket is gyakran néhány órán belül, de legkésőbb másnapra elvégzik. Ennek köszönhetően biztosított, hogy telefonunk a lehető leghamarabb visszakerül a birtokunkba.

Akár futárral is beküldhetjük meghibásodott telefonunkat

Az egyik legnagyobb előnye az Okostelefon Szerviznek, hogy bár üzletük Budapesten található, azonban országos lefedettséget garantálnak, így még a vidéki ügyfelek számára is biztosítják a szakszerű, gyors és minőségi javítást a szervizfutár szolgáltatás által.

Részeként lehetőségünk nyílik futárt rendelni a problémás telefonunkért, mely általában már másnap eljuthat a szervizbe, ahol rögtön megkezdik a hiba feltárását, majd telefonon egyeztetik a javításhoz kapcsolódó tudnivalókat és költségeket.

Ha elfogadjuk a feltételeket, a munka megkezdődik, és optimális esetben már másnap visszakaphatjuk megjavított készülékünket, amit ugyanúgy futár szállít vissza hozzánk.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés