Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minimum 5 kamerával érkezik a Honor új mobilja

honor

SmartPhone

Minimum 5 kamerával érkezik a Honor új mobilja

Minimum 5 kamerával érkezik a Honor új mobilja

A jelenlegi tervek szerint a Honor augusztus 12-én mutatja majd be az új csúcstelefonját, a Magic 3-at.

Ez természetesen már teljesen külön van a Huawei-től, így ott lesznek rajta a Google szolgáltatásai, tehát végre visszatérhet a gyártó oda, ahonnan néhány évvel ezelőtt elindult.

Ennek örömére úgy tűnik, hogy egy tokba bújtatva ugyan, de a Honor vezérigazgatója már “véletlenül” meg is mutatta az új telefont, aminek a hátulján összesen öt darab kameralencsát látni. Legutoljára a Nokia 9 PureView esetében láthattunk ilyet, ám ott a végeredmény nem sült el valami jól, főleg a szoftveres gyengeségek miatt, így csak remélni tudjuk, hogy ezúttal másként lesz.

Mivel a hivatalos bejelentésre még várni kell, így egyelőre csak pletykákra hagyatkozhatunk. Iparági bennfentesek szerint a Honor Magic 3-ban helyet kap majd egy 50 megapixeles főkamera, ami mellett pedig három darab 64 megapixeles segédkamera vonul fel, és mindezt kiegészíti egy 2 megapixeles mélységérzékelő, valamint egy 3D ToF szenzor.

Ezzel tulajdonképpen a Honor Magic 3 lényegében minden létező helyzetre fel tud készülni, de persze mivel az információink vélhetően nem teljesek, így nem egészen tiszta, hogy a több különböző lencse milyen funkciót lát majd el. Ezen kívül látszik még a képen, hogy legalább kettő LED-es villanója lesz a telefonnak, aminek a gyakorlati hasznát szintén szeretnénk majd kideríteni élőben.

AZ VISZONT BIZTOS, HOGY A HONOR MAGIC 3 AZ EGYIK LEGERŐSEBB KÖZPONTI PROCESSZORT, A QUALCOMM SNAPDRAGON 888+-T KAPJA MAJD, ÍGY SEMMI KÉTSÉG NEM LEHET AFELŐL, HOGY A FÜGGETLENEDETT KÍNAI GYÁRTÓ MEGINT IGYEKSZIK MAJD A CSÚCSRA TÖRNI.

Forrás: ORIGO

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés