Connect with us

technokrata

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

samsung

SmartPhone

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

Olcsóbbak lesznek az elődeiknél a hamarosan bemutatkozó modellek.

Váratlanul jó eladásokat produkáltak tavaly a kettéhajtható érintőkijelzővel szerelt okostelefonok, ám a jelenleg kapható modellek még az abszolút prémium árkategóriában találhatóak. A legújabb pénzügyi beszámolójához mellékelt kommentárjában a piacvezető Samsung kijelentette, hogy nem kívánja fenntartani ezt az eredetileg szükségből kialakult állapotot, szeretné szélesebb rétegek számára elérhetővé tenni a készülékeket, megfogalmazása szerint beemelné azokat a fősodorba.

Ennek megfelelően a Samsung következő generációs kettéhajtható mobiljai várhatóan olcsóbbak lesznek a jelenleg elérhető elődjeiknél, a vállalat 2021. augusztus 11-én jelenti majd be flipes mobilra hasonlító Galaxy Z Flip és a tabletszerűen kettéhajtható Galaxy Z Fold idei kiadásait.

Egyelőre nem világos, hogy a gyártónak mennyit sikerülhetett lefaragnia a kezdőáraikból, főleg egy óriási chiphiány kellős közepén, kontextusként ilyen sorrendben a jelenleg kapható elődeiknek itthon bruttó 450 ezer és 750 ezer forint az ajánlott fogyasztói áruk.

Forrás: Origo

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu