Connect with us

Hirdetés

technokrata

Emlékezetes pillanatok a Samsung Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G csúcsmobilokkal

galaxy s21

SmartPhone

Emlékezetes pillanatok a Samsung Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G csúcsmobilokkal

Emlékezetes pillanatok a Samsung Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G csúcsmobilokkal

A Samsung legújabb csúcskészülékei, a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G elhozzák az önkifejezés szabadságát.

A felhasználók életstílusához illeszkedő készülékek számos kiemelkedő újítással érkeznek, amelyekkel különleges pillanatok még emlékezetesebbé válhatnak. Az új széria látványos kialakítással, rendkívüli, Professzionális kamerával és a Galaxy sorozat eddigi legerősebb processzorával biztosít kiemelkedő felhasználói élményt. Mindhárom új Galaxy S21 5G készülék a Samsungtól megszokott egyedülálló teljesítményt és csatlakoztathatóságot biztosítja.

„Mobilközpontú világban élünk, egyre többen dolgozunk távolról és mind több időt töltünk otthon, éppen ezért egy olyan készüléket alkottunk, amely teljeskörű multimédiás élményt képes biztosítani ebben a gyorsan változó környezetben – mondta el TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Ezek mellett a felhasználóknak egyre fontosabb a választás lehetősége, ezért az új Galaxy S21 5G szériában mindenki megtalálhatja a stílusához és az életviteléhez legjobban illeszkedő modellt.”  

A Galaxy S sorozat készülékei több mint egy évtizede jelentenek egyedülálló mobilos élményeket, azoknak, akik okostelefonjukat a kapcsolattartás mellett szórakozásra és önkifejezésre is használják. Az új Galaxy S21 5G modellek erre az örökségre építenek és új funkcióikkal emlékezetessé teszik a mindennapokat. Az elérhető változatok között a felhasználók könnyen megtalálhatják a hozzájuk legjobban illő csúcskészüléket, amely professzionális kamerafunkciókat, kiemelkedő teljesítményt és felhasználói élményt nyújt. A Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G ezeket, és még sokkal többet, különböző árkategóriában képes biztosítani.

Feltűnő új stílus

A látványos, új stílust képviselő Galaxy S21 5G-t az önkifejezésre tervezték. A kompakt, 6,2 colos kijelzővel érkező Galaxy S21 5G azoknak készült, akik a letisztult formatervezést részesítik előnyben. A Galaxy S21+ 5G nagyméretű, 6,7 colos kijelzőjével és nagyobb akkumulátorával ideális lehet játékmaratonokhoz vagy akár egy sorozat ledarálásához is.

A Galaxy S21 5G sorozatban mutatkozik be az új Készülék keretével egybeolvadó kamerasziget, amely szinte tökéletesen illeszkedik a készülékház fém keretéhez, így letisztult és látványos egységet alkot. Az S21 5G és az S21+ 5G ehhez illeszkedő, feltűnő árnyalatokban érkezik, köztük az év színével, a Fantomlilával. Minden készüléknek tartós ködös fényezés biztosít kellemes, letisztult megjelenést.

A Galaxy S21 5G intelligens, teljes előlapi Dinamikus AMOLED 2X Infintiy-O kijelzője adaptív 120 Hz képfrissítésre képes, ezzel simább görgetést és kíméletesebb használatot tesz lehetővé. A készülék automatikusan a megjelenő tartalomhoz igazítja a frissítési rátát, legyen szó a közösségi oldalak használatáról vagy éppen filmnézésről. A kijelző a felhasználók látását is kíméli, az új Szemkímélő mód automatikusan állítja be a kibocsátott kékfény szintjét a napszaktól, a megjelenített tartalomtól és az alvási szokásoktól függően.

Az emlékezetes pillanatokra tervezve

A Galaxy S21 5G készülékekben is megtalálható a Samsung legendás mobilkamera fejlesztéseire épülő Professzionális kamera, amely számos új funkcióval és innovatív videós megoldásokkal érkezik. A kamera a felhasználók tapasztalatától függetlenül nagyszerű képek elkészítésére alkalmas. Legyen szó akár a házikedvencekről készült videókról, bulifotókról vagy egy utazás csúcspontjairól, a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G képes a legtöbbet kihozni a felvételekből. A felhasználóknak elég kiválasztani a témát, kattintani, és a Galaxy S21 5G-re bízni a munka nehezét, így egyszerre megélhetik és meg is örökíthetik a pillanatot.

A továbbfejlesztett 8K videókivágás segítségével kristálytiszta képek emelhetők ki a 8K videofelvételekből, így minden pillanat megörökíthető és felvétel közben kiemelkedő minőségű állóképek is készülnek. Még ha gyorsan is mozog a telefon vagy éppen a felvétel tárgya, a Szuperstabil felvétel funkciónak köszönhetően a kész anyag sima és letisztult lesz. A Szuperstabil funkció már 60 fps sebességgel képes rögzíteni. Az új Rendezői nézet segítségével a felhasználók könnyedén átnézhetik a felvételeket és kiválaszthatják a legjobb beállítást. Valós idejű reakciókhoz a Vlogger nézet segítségével egyszerre készíthető felvétel a készülék előlapi és hátlapi kameráival. Az Élő indexkép használatával könnyedén megtekinthető vagy módosítható a felvétel szöge, és közelítésre vagy távolításra is lehetőség nyílik anélkül, hogy akár egy pillanat is kimaradna a felvételből. A Samsung új Galaxy Buds Pro készülékével egyszerre rögzíthetők mind a környezeti hangok, mind pedig a felhasználók saját hangja a több mikrofonos felvétel segítségével. Így a kommentár könnyedén felvehető, akár a telefontól nagyobb távolságra is. Az állványra állított Galaxy S21 5G készüléken, Pro Video módban, a Buds Pro használható hangmikrofonként, amellyel kiváló minőségben rögzíthető a beszéd, a mozgás, és a háttérhangok. Az MI erejével a népszerű Okos felvétel funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók több állóképet és videóformátumot rögzítsenek egyetlen érintéssel. Az Okos felvétel olyan új, professzionális videóbeállításokkal bővült, mint a Kiemelt videó és a Dinamikus lassítás, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók legkiválóbb állóképekre és a lenyűgöző felvétekre összpontosítsanak.

A Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G MI-alapú, háromlencsés, professzionális kamerája ideális eszköz a megtervezett és kontrollált felvételek elkészítéséhez. A kamerarendszer intuitív módon felméri a környezetet és beállítja a jelenetet, így minden felvétel a lehető legjobb minőségben készülhet el. Portré módban az MI kamera továbbfejlesztett 3D-elemzést használ, amely még pontosabban választja el a felvétel tárgyát a háttértől. A funkció lehetőséget ad a virtuális stúdió szintű megvilágítás használatára, valamint az MI háttéreffektusok igénybevételére annak érdekében, hogy valóban a felvétel tárgya legyen a középpontban. Ez a beállítás szelfiknél is kiválóan működik. A távoli felvételek esetén, például kiránduláson vagy egy nagyobb beltérben, a továbbfejlesztett Space Zoom, ultranagyítás segít a tiszta és stabil felvételek elkészítésében. Az új Zoom rögzítés minimalizálja a remegést, így a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G tisztább képeket készít 30-szoros zoom mellett. Az MI segítségével a fókuszpont a keret közepén marad, a megnövelt feldolgozási teljesítménynek köszönhetően pedig kiváló, fényes képek készíthetők akár sötétben is.

Kapcsolat és teljesítmény

A Samsung elkötelezett amellett, hogy támogassa a felhasználókat a kapcsolattartásban és a biztonságos adattárolásban, mindezt kényelmesen és személyre szabottan. A Galaxy S21 5G újgenerációs teljesítményt nyújt és közvetlen kapcsolatot kínál a Galaxy ökoszisztémához, amelynek segítségével a felhasználók még többet hozhatnak ki a mindennapjaikból.

A Galaxy felhasználók számára fontos a kivételes felhasználói élmény. A Galaxy S21 5G a Galaxy sorozat eddigi legújabb és legfejlettebb processzorával érkezik, így nagyobb sebességet, energiahatékonyságot és fejlett számítási teljesítményt biztosít az 5G kapcsolat és az eszközbe épített MI megoldások mellett. A Galaxy S21 5G-ben minden szükséges erőforrás megtalálható a látványos fotók feldolgozásához, a 8K videók rögzítéséhez, a felhőalapú játékmaratonokhoz vagy éppen egy kiváló videoklip elkészítéséhez.

Az okostelefonok talán minden eddiginél nagyobb szerepet játszanak a felhasználók életében, éppen ezért az érzékeny információk védelme kiemelten fontos. A Galaxy S21 védelmét a Samsung Knox Vault, a vállalat saját, chipset szintű (SoC) biztonsági platformja látja el. A szabotázsbiztos biztonsági memória hozzáadásával a Samsung Knox Vault az S21 sorozattal a biztonság egy újabb szintjét hozza el.

A Galaxy S21 egy új funkcióval teszi lehetővé a privát adatok magasabb szintű védelmét és nyomon követését. A fotók és videók készítési helyének metaadatai könnyedén eltávolíthatók megosztás előtt. A Galaxy S21 új, Személyes megosztás funkciójának köszönhetően a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mely személyek számára, milyen hosszú ideig legyen elérhető a megosztott tartalom, így bármilyen dokumentum biztonságosan megosztható.

Galaxy S21 csatlakoztatható egyéb Galaxy eszközökhöz, a SmartThings Find funkcióval pedig a felhasználók még offline állapotban is könnyedén megtalálhatják ezeket. A SmartThings Find szolgáltatás minden csatlakoztatott eszköz pontos helyzetét megmutatja, legyen az a másik szobában, a kanapé alatt vagy akár egy autó ülésén, egy másik városban. Az új Galaxy SmartTag Bluetooth keresővel pedig már olyan, nem csatlakoztatott tárgyak is könnyedén megtalálhatók, mint például különféle kulcsok, táskák vagy a háziállatok nyakörve, így a SmartThings Find már a kisállatok vagy a fontos tárgyak hollétéről is tájékoztat.

Elérhetőség

A Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G eszközök 2021. január 29-től lesznek elérhetőek Magyarországon. A Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G előrendelésére január 14., 17:00. és január 28., 23:59 között van lehetőség. Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G készülékek előrendelése esetén Galaxy Buds Live és Galaxy SmartTag a ráadás készülék, melyek a Samsung Members alkalmazáson keresztül igényelhetőek.

A készülékek különféle színvariánsokban érkeznek:

  • Galaxy S21: a Fantomlila, a Fantomszürke, a Fantomrózsaszín és a Fantomfehér színű modellek 128GB és 256GB verzióban, 8GB RAM-mal 329,990 és 349,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el (a 256GB modell csak Fantomlila és Fantomszürke verzióban érkezik)
  • Galaxy S21+: a Fantomlila, a Fantomezüst és a Fantomfekete színű modellek 128GB és 256GB verzióban, 8GB RAM-mal 409,990 és 424,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el (a 256GB modell csak Fantomezüst és Fantomfekete verzióban érkezik)

A Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G készülékekről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s21-5g/ vagy a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s21-5g/buy/oldalon érhető el. A Galaxy S21 Ultra 5G készülékről a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/ oldalon érhető el bővebb információ.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés