Connect with us
Hirdetés

technokrata

Hands-On videón az új iPhone!

SmartPhone

Hands-On videón az új iPhone!

Hands-On videón az új iPhone!

Az első három színt már meg is csodálhatjuk

Igen, mostanában nagyon sokat beszélünk az új okostelefonokról, ahogy közeledik a szeptember, hiszen sikerült mindenkinek úgy időzíteni, hogy körülbelül egy időben jöjjenek ki az új zászlóshajók.

iphone-8-colors

Volt iPhone-om nekem is még a 4-es szériából, de valószínűleg többé már nem lesz lesz. Nem feltétlenül elvi kérdés ez, de én speciel Androidon szocializálódtam és amikor fél évig használtam az iPhone-t akkor kicsit úgy éreztem, mintha be lennék zárva egy ketrecbe, nem mintha az S8-ra raktam volna már új launcher-t vagy icon pack-ot, de attól még ilyen emlékeim vannak.

Ettől függetlenül azért engem nagyon érdekel és foglalkoztat az új almás készülék érkezése. Szerencsére a HypeBeast-en ma végre kikerült egy elég meggyőző videó, ahol Danny Winget tech blogger kezéből csodálhatjuk meg az állítólag eredeti készülékeket 3 féle színben. Természetesen bekapcsolva még nem látni őket a videóban, de azért elég jól néznek ki így is.

Most már tényleg nem kell sokat várni és jön a Galaxy Note 8 is, az új iPhone is, Essential telefon is és az LG V30-ról se feledkezzünk meg! Izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hét, az már biztos!

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor
note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

2021. július 22. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu