Connect with us

technokrata

Nálunk is megjelenhetnek a 4K-s csatornák?

Smart home

Nálunk is megjelenhetnek a 4K-s csatornák?

Az SPI International is csatlakozott a Globális UHD-szövetséghez.

Az SPI International / FilmBox az egyik vezető 4K tartalom-előállító Magyarországon, és célja, hogy itthon is továbbfejlessze a 4K csatornákat és online alkalmazásokat. A szolgáltató kínálatában szerepel többek között a FunBox csatorna is, amely a lélegzetelállító vizuális tartalmakat 4K/Ultra HD minőségben sugározza. A 4K/UHD demócsatorna az Eutelsat Hot Bird műholdjáról szabadon fogható Spanyolországban, Portugáliában, Luxemburgban és Hollandiában, Magyarországon pedig a FilmBox Live alkalmazáson belül érhető el.

Fy15_LS_TV_6400_LR_Fr-view_No-people_Android
Az UHDA a legnagyobb filmstúdiók, tartalomszolgáltatók és technológiai vállalatok koalíciója. A szervezetnek több mint 40 tagja van – többek között a Dolby Laboratories, a Netflix és a Walt Disney Stúdió is –, akik egy új, UHD ökoszisztéma, az újgenerációs prémium szórakoztató platform kialakításában működnek együtt.
A szolgáltatás a magyar otthonokban is elérhető lesz, és a 4K felbontás mellett olyan extrákat is kínál majd, mint a nagy dinamikatartományú kép (HDR), a széles színskála, a szokásosnál részletgazdagabb mozgást megjelenítő technológia (HFR) vagy az immersive audio élmény. A szövetség partnerei között megtalálható az LG, a Panasonic, a Samsung és a Sony is, e vállalatok okostévéin pedig a FilmBox Live applikáció, azon belül pedig a FunBox 4K/UHD csatorna is elérhető.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin