Connect with us

Hirdetés

technokrata

Meghozza az otthoni moziélményt az LG legújabb projektora

moziélményt

Kütyük

Meghozza az otthoni moziélményt az LG legújabb projektora

Meghozza az otthoni moziélményt az LG legújabb projektora

Az ultra rövid vetítési távolságú 4K lézerprojektor már itthon is kapható

Hazánkba is megérkezett az LG Electronics (LG) eddigi legfejlettebb, házimozi élményt kínáló lézerprojektora.

Az ultrarövid vetítési távolságú, többek közt automatikus fényerőszabályzóval ellátott CineBeam 4K HU715Q a faltól mindössze 21,7 centiméterre elhelyezve 100 hüvelykes képet vetít a falra, így helytakarékosan biztosít kiemelkedő képminőséget.

Az új CineBeam projektor kitűnő választás lehet azok számára, akik otthonukban, közvetlenül a falra vagy vászonra vetítve szeretnének moziélményt átélni. A kompakt, könnyen beállítható modell a legtöbb beltéri helyiségben, vagy akár kültéren is remekül mutat, a Kvadrat textilvállalat prémium kategóriás szövetborításának köszönhetően ugyanis jól harmonizál a bútorokkal és a belső terekkel.

A készülék élénk, 3840 x 2160 pixeles 4K felbontást kapott, a fejlett lézertechnológia révén pedig 2 000 000:1 kontrasztarányt és nagy csúcsfényerőt biztosít, így a tartalmak sötét és világos jeleneteit is még részletgazdagabban láthatjuk. A 4, 9 és 15 fokos trapéztorzítást is korrigáló keystone funkciónak köszönhetően a projektor mind vízszintesen, mind pedig függőleges állásban rugalmasan elhelyezhető. A HU715Q 2500 ANSI lumen fényerőre képes lézer fényforrás segítségével a lámpa ráadásul 20 000 órányi használatra lett tervezve, így négyszer hosszabb az élettartama a hagyományos projektor izzóknál.

A projektor emellett számos fejlett képjavító technológiát is kapott.  A Brightness Optimizer funkció a beállításokat a környezeti fényviszonyoknak megfelelően optimalizálja. A Dynamic Tone Mapping a HDR-teljesítmény fokozása érdekében elemzi és finomhangolja az egyes képkockákat, így a tartalomtól vagy a szoba fényviszonyaitól függetlenül képes valósághű, hihetetlenül élénk képek megjelenítésére. A Filmmaker Mode pontosan a rendezők szemével adja vissza a filmek hangulatát, méghozzá az eredeti képarányt, képkockasebességet és színeket megtartva. Az LG webOS intelligens platformja intuitív vezérlést és navigációt kínál, és hozzáférést biztosít a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokhoz, beleértve a Netflixet, az Amazon Prime Videot, a Disney+-t, a YouTube-ot és az Apple TV-t.  A készülékben elhelyezett négy mélynyomó és a 2.2 csatornás sztereó hangszórók emellett térhatású hangzásra képesek egy vagy két Bluetooth hangszóróval összekapcsolva.

A HU715Q lézerprojektor már hazánkban is elérhető.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés