Connect with us
Hirdetés

technokrata

Vennél egy PS4-et? Van egy jó hírünk!

Smart home

Vennél egy PS4-et? Van egy jó hírünk!

Vennél egy PS4-et? Van egy jó hírünk!

Végre itthon is csökkentette a konzol árát a Sony.

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentette, hogy az 500 GB-os merevlemezzel rendelkező Playstation 4 az eredeti 133 990 Ft helyett, Magyarországon ezentúl a 119 990 Ft ajánlott fogyasztói áron válik elérhetővé.

ps4

Jim Ryan, az SCEE elnöke és CEO-ja így nyilatkozott: „Örömünkre szolgál, hogy a PS4 eszközt az eddigi legjobb áron adhatjuk ki az ünnepek előtt, így az még inkább elérhetőbb lesz az európai közönség számára. Sosem volt még jobb alkalom csatlakozni a PS4 közösségéhez, hiszen az idei bestsellerek és a jövő évi exkluzív játékok, mint az UNCHARTED 4: A Thief’s End, mind izgalmas kalandokat kínálnak a közönségnek – folytatta. „Ezen kívül figyelmükbe ajánljuk az Ultimate Player Edition Bundle kiadásokat mint az 1 TB-os PS4-et és néhányat, amelyek az idei év legjobb játékaihoz kapcsolódnak, amelyekkel együtt még nagyobb értéket kínálunk.”

A külső fejlesztők és terjesztők erős támogatását bizonyítva, olyan címek érkeznek PS4-re Magyarországon, mint a Call of Duty: Black Ops III  és a Star Wars Battlefront, melyek rég várt megjelenését egy-egy különleges PS4 hardveres bundle teszi még emlékezetesebbé. Olyan exkluzív bestsellerek mint az Uncharted 4: A Thief’s End  és a Street Fighter V  szintén csatlakoznak a PS4 portfóliójához 2016-ban.

ps4

Az új, vonzó árszabás mellett az SCE a PS4 rendszer fejlesztésével is segíti a PS4 készülék térhódítását, a PS4 szoftversorozat megerősítésével, a PlayStation Network-ön elérhető hálózatok támogatásával, valamint a PlayStation VR bemutatásával, amely a virtuális valóságba is kiterjeszti a PS4 világát. A PS4 legújabb 3.00-ás szoftverfrissítéssel számtalan új funkció birtokába juthatunk, mint az új Events App és YouTube Live közvetítés egyenesen a PS4-ről, illetve a vizuális fejlesztések a felhasználói felületen.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés