Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem pazarol a Xerox

Smart home

Nem pazarol a Xerox

Megoldást kínálnak a pazarló nyomtatás megszüntetésére a Xerox fejlesztései.

Napjainkban a fenntarthatóságra való törekvés egyre fontosabb lesz a hazai vállalatoknál is. Ennek részeként központi kérdéssé vált náluk az is, hogyan csökkenthetik a felesleges nyomtatás mértékét. A Xerox kidolgozott egy, hamarosan Magyarországon is elérhető megoldást, amely segít a vállalatoknak az ökológiai szennyezésük csökkentésében és hozzájárul ahhoz is, hogy a munkavállalók környezettudatosabbak legyenek.

image005

A Xerox kutatóközpontjában kifejlesztett Print Awareness Tool egy a gamification technológiára és valós idejű mérésre épülő, egyszerűen kezelhető, interaktív szoftver. Használatával könnyedén nyomon követhetőek a pazarlást eredményező nyomtatási szokások. A Print Awareness Tool többek közt humoros instrukciókkal, az emberek versenyre ösztönzésével és más játékok beiktatásával segíti elő azt, hogy a dolgozók elkezdjenek jobban odafigyelni a környezetükre.

xerox_logo

„Kevesebbet nyomtatni nem csupán annyit jelent, hogy kevesebb papírt használunk, hanem azt is, hogy hatékonyabban használjuk a dokumentumkezelési eszközeinket és az üzlet fejlődését támogatjuk az adatokkal. Elsőre talán valószínűtlenül hangzik a mi szánkból a „nyomtasson kevesebbet” felhívás, de mi vagyunk azok, akik áthidalják a digitális és papír alapú rendszereket annak érdekében, hogy segítsük a vállalkozásokat az információik jobb megértésében, inteligensebb védelmében és hatékonyabb használatában.” – hangsúlyozta Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország marketingvezetője.  Hozzátette az idén ősztől Magyarországon is elérhető, a cégek digitális dokumentumkezelési folyamatait előrelendítő Print Awareness Tool szorosan kapcsolódik és kiegészíti a Xerox új generációs menedzselt nyomtatási szolgáltatásait (MPS), amely három fő pillére a felmérés-optimalizálás, a biztonság- integráció, valamint az automatizálás-egyszerűsítés.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés