Connect with us
Hirdetés

technokrata

Címkenyomtatót keresel? Itt a megoldás!

Smart home

Címkenyomtatót keresel? Itt a megoldás!

A gyártók kiváló minőségű, személyre szabott címkéket készíthetnek házon belül, kiváló sebesség és minőség mellett.

Az új ColorWorks C7500 egy kiváló eszköz a kimagasló minőségű címkék házon belüli előállításához, amellyel a gyártók időt és pénzt takaríthatnak meg. A kis sorozatú, személyre szabott címkék igény szerinti gyártásával az előnyomtatás költségei csökkenthetők.

A C7500 kimagasló nyomtatási minőséget (600×1200 dpi), megbízhatóságot és gyors nyomtatást (300 mm/mp) kínál az új PrecisionCore MicroTFP tartós soros nyomtatófejjel.

A ColorWorks C7500 megoldást biztosít a gyártók házon belül felmerülő igényeire, segítségével előállíthatóak többek között különböző ételek és italok csomagolásai és a dobozok címkéi, valamint az EU energiacímkék és a GHS szerinti címkék. Az igény szerinti címkenyomtatással az előnyomtatás költségei és a keletkező hulladék mértéke egyaránt csökkenthető.

A C7500 készüléket az Epson új PrecisionCore soros nyomtatófejével szerelték fel, amelyet kifejezetten az ipari címkézési piac számára fejlesztettek ki. Megbízható működése mellett nagy sebességnél is kiváló minőségű címkék nyomtatását biztosítja.

A fúvóka-ellenőrzési technológia és a ponthelyettesítés segítségével elkerülhetőek a hibás nyomatok és a halott pixelek, így a készülék folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít.

c7500_front01

A nyomtató nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronokat használ a fenntartási költségek, valamint a festékveszteség csökkentése érdekében, így elegendő csupán az elhasznált patront kicserélni.

A C7500 könnyen használható, és minimális karbantartást igényel. Az LCD kezelőpanel segítségével a nyomtató egyszerűen és gyorsan beállítható, a legújabb, színes címkenyomtatókra vonatkozó ESC/Címke parancskészlet pedig a legtöbb operációs rendszer esetében lehetővé teszi a nyomtató integrációját.

„A gyártók számára az egyéni, személyre szabott színes címkék igény szerinti és házon belüli nyomtatásának előnyeit kínálja a készülék. A kiváló megbízhatóság mellett, a tartós nyomtatófejnek köszönhetően a C7500 jelentős költségmegtakarítást is biztosít, a fő alkatrészek közül pedig egyiket sem kell cserélni 500 km-nek megfelelő nyomtatáson belül[1]. A pigmentalapú tinta használatával színes és tartós címkék nyomtatására van lehetőség, amelyek gyorsan száradnak és kenődés-, víz- valamint fakulásállóak” – mondta Ivan Tanev, az Epson Europe piacfejlesztési menedzsere.

A változó cseppméret technológiának köszönhetően (Variable-sized Droplet Technology, VSDT) a készülék éles és kiváló minőségű nyomatokat garantál, mivel a tintacseppeket különböző, pontosan vezérelt méretben állítja elő.

Főbb jellemzők:

 • Igény szerinti kis sorozatú színes címkenyomtatás (CMYK)
 • 600 x 1200 dpi felbontású, kiváló minőségű nyomtatás
 • Új PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej a soros fejes beállításban
 • Gyors, 300 mm/mp sebességű nyomtatás
 • Alacsony címkeköltség
 • A színenként cserélhető tintapatronok révén pénz takarítható meg, mivel elegendő az elhasznált patront kicserélni
 • Nagy kapacitású, színenként cserélhető, 300 ml-es tintapatronok
 • Az LCD képernyővel könnyedén ellenőrizhető a nyomtató állapota, a kezelőpanel pedig számítógép nélkül képes a nyomtatóbeállításokat elvégezni
 • Kiváló minőségű nyomatok sokféle anyagra, többek között matt és fényes bevonatú papírokra, illetve műanyag hordozókra, többféle formátumban és méretben
 • Nyomtatás akár 4″ széles hordozókra
 • Az Epson DURABrite Ultra tintája hosszú élettartamú nyomatokat biztosít, amelyek ellenállnak a kenődésnek, a fakulásnak és a legtöbb folyadéknak.
 • A fúvóka-ellenőrzési technológia észleli az eltömődött fúvókákat még a nyomtatás előtt és minimális mennyiségű tintával helyrehozza azok működését
 • Ponthelyettesítés az eltömődött fúvókák kompenzálásához
 • Az automata vágó alapfelszereltség, a tekercsenkénti nyomtatáshoz a feltekercselő egység opcionálisan választható
 • Nyelvi támogatással rendelkezik (ESC/Címke), így a C7500 bármilyen operációs rendszer segítségével vagy szoftverrel kezelhető
 • Valós meghajtóprogramokat tartalmaz, például: Codesoft, Bartender, NiceLabel
 • Mellékelt szoftver a telepítéshez, kezeléshez és karbantartáshozSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu