Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási televízióval újít a Sharp

Smart home

Óriási televízióval újít a Sharp

A napokban került az európai boltok polcaira a Sharp legújabb, 177 cm-es képátlójú AQUOS LED 3D televíziója.

Az LE747-es széria LED képernyői a Sharp által kifejlesztett legújabb képfeldolgozási technológiát alkalmazzák. Az új készülékek nem csak a képminőségük és tekintélyes méretük miatt számítanak nagy dobásnak: megfizethető árukat és energiahatékonyságukat is érdemes kiemelni.Az LE747 televízió óriásképernyője igazi moziélményt nyújt, a 70 colos képernyőnek köszönhetően ugyanis a nézők szinte életnagyságú‪ képet élvezhetnek. A Sharp új “Jumbója” bármilyen 2D-s vagy 3D-s film, vagy sportesemény megtekintését egyedülálló élménnyé varázsolja.

A LE747-es modell képminősége ugyanolyan lenyűgöző, mint a mérete. Az X-GEN panel és a Full HD felbontás mesés színeket, kiváló kontrasztot és egyenletes, gyors mozgású jeleneteket garantál. A képeket ugyanakkor 100 Hz-es módban, egy speciális szűrő alkalmazásával jeleníti meg, így tovább javítja a felvételek minőségét.A 3D-s Sharp AQUOS LED LC-70LE747 televízió kiegészítő funkcióinak, kétmagos processzorának és az új Home Screen kezdőképernyőnek köszönhetően egyben multimédiás szórakoztató központ is lehet. Az AQUOS NET+ platformon keresztül a nézők számos alkalmazáshoz férhetnek hozzá, többek között “video on demand” szolgáltatáshoz és egyéni média könyvtárakhoz. A készülék nyílt böngészője révén az új Sharp televízió tulajdonosai korlátozások nélküli internetezést élvezhetnek. Az egyedi iOS és Android alapú alkalmazások segítségével a készülék okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhető, valamint képes vezeték nélküli kapcsolaton keresztül fényképeket, zenéket és filmeket is lejátszani.

Sharp LE747_ televizio_foto

Az LE747 készülék DVB-T / DVB-C / DVB-S/S2 HD tunerekkel rendelkezik. A felhasználók így kiegészítők nélkül érhetik el a digitális földfelszíni műsorszórást, emellett a beépített DVB-T2 tuner lehetővé teszi a számos európai országban már szabvánnyá vált jelek vételét is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az LE747 tulajdonosait a műsorszórás aktuális változásai nem érintik. Az LE747 modell rendelkezik médialejátszó funkcióval is, a felhasználók az USB meghajtón vagy az otthoni hálózat DLNA szerverén tárolt fotóikat, videóikat és zenéiket is könnyedén megtekinthetik. Rendkívül alacsony fogyasztásának köszönhetően a készülék megfelel az A+ energiahatékonysági osztály szigorú kritériumainak.

Ajánlott fogyasztói ár: 999.990,- HUF

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés