Connect with us

technokrata

Óriási televízióval újít a Sharp

Smart home

Óriási televízióval újít a Sharp

A napokban került az európai boltok polcaira a Sharp legújabb, 177 cm-es képátlójú AQUOS LED 3D televíziója.

Az LE747-es széria LED képernyői a Sharp által kifejlesztett legújabb képfeldolgozási technológiát alkalmazzák. Az új készülékek nem csak a képminőségük és tekintélyes méretük miatt számítanak nagy dobásnak: megfizethető árukat és energiahatékonyságukat is érdemes kiemelni.Az LE747 televízió óriásképernyője igazi moziélményt nyújt, a 70 colos képernyőnek köszönhetően ugyanis a nézők szinte életnagyságú‪ képet élvezhetnek. A Sharp új “Jumbója” bármilyen 2D-s vagy 3D-s film, vagy sportesemény megtekintését egyedülálló élménnyé varázsolja.

A LE747-es modell képminősége ugyanolyan lenyűgöző, mint a mérete. Az X-GEN panel és a Full HD felbontás mesés színeket, kiváló kontrasztot és egyenletes, gyors mozgású jeleneteket garantál. A képeket ugyanakkor 100 Hz-es módban, egy speciális szűrő alkalmazásával jeleníti meg, így tovább javítja a felvételek minőségét.A 3D-s Sharp AQUOS LED LC-70LE747 televízió kiegészítő funkcióinak, kétmagos processzorának és az új Home Screen kezdőképernyőnek köszönhetően egyben multimédiás szórakoztató központ is lehet. Az AQUOS NET+ platformon keresztül a nézők számos alkalmazáshoz férhetnek hozzá, többek között “video on demand” szolgáltatáshoz és egyéni média könyvtárakhoz. A készülék nyílt böngészője révén az új Sharp televízió tulajdonosai korlátozások nélküli internetezést élvezhetnek. Az egyedi iOS és Android alapú alkalmazások segítségével a készülék okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhető, valamint képes vezeték nélküli kapcsolaton keresztül fényképeket, zenéket és filmeket is lejátszani.

Sharp LE747_ televizio_foto

Az LE747 készülék DVB-T / DVB-C / DVB-S/S2 HD tunerekkel rendelkezik. A felhasználók így kiegészítők nélkül érhetik el a digitális földfelszíni műsorszórást, emellett a beépített DVB-T2 tuner lehetővé teszi a számos európai országban már szabvánnyá vált jelek vételét is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az LE747 tulajdonosait a műsorszórás aktuális változásai nem érintik. Az LE747 modell rendelkezik médialejátszó funkcióval is, a felhasználók az USB meghajtón vagy az otthoni hálózat DLNA szerverén tárolt fotóikat, videóikat és zenéiket is könnyedén megtekinthetik. Rendkívül alacsony fogyasztásának köszönhetően a készülék megfelel az A+ energiahatékonysági osztály szigorú kritériumainak.

Ajánlott fogyasztói ár: 999.990,- HUF

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin