Connect with us

Hirdetés

technokrata

A képernyőnkre költözik a szórakozás

Smart home

A képernyőnkre költözik a szórakozás

Android alapú eszköz magyar tartalmakkal.

A WayteQ Europe Kft. és a fuso Ecosystem Nyrt. közti együttműködésnek köszönhetően rengeteg magyar nyelvű műsorral okosíthatjuk a hagyományos laposképernyős TV készülékünk kínálatát, mindezt egy egyszerűen használható, havidíjmentes megoldás segítségével. A fuso TV by WayteQ HDMI csatlakozón és wifi kapcsolaton keresztül tévéműsorok millióit teszi elérhetővé a hagyományos tévéken .
th_800_500_fuso-stick-taviranyito-3
A fuso a hazai piacon egyedülálló felhasználói felület, amely tartalomaggregátorként számos magyar nyelvű tévé- és rádiócsatorna kínálatát gyűjti össze és (beépített videolejátszó segítségével) teszi elérhetővé, legyen szó egy kereskedelmi csatorna napi sorozatáról vagy zenéről. A fuso alkalmazás segítségével a fuso® TV by WayteQ ezeket a tartalmakat hozza el a hagyományos televízióval rendelkező felhasználóknak.
A kínált tartalmak közel 30 magyar nyelvű tévécsatorna műsoraiból állnak, valamint számos zene és online médium híre közül is válogathatunk.  A kedvenc műsorok meg is jelölhetőek, segítve ezzel a gyorsabb keresést, emellett pedig az alkalmazás folyamatosan figyeli a felhasználó médiafogyasztási szokásait, és ezek alapján ajánlj további tartalmakat.
th_800_500_screen2
A mini PC HDMI csatlakozón keresztül lép működésbe és néhány kattintás után azonnal használatba is vehető. Az eszköz kétmagos, 1,5 GHz-es processzorral és Android Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, ennek köszönhetően további alkalmazásokat tölthetünk le tévénkre. A készülék vezérlését G-szenzoros távirányító könnyíti meg.
A fuso TV by WayteQ mini PC 2013 augusztusától elérhető Magyarországon 24.900 Ft-os bruttó kiskereskedelmi áron.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés