Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mini Boombox – hordozható hangszóró a Logitechtől

Smart home

Mini Boombox – hordozható hangszóró a Logitechtől

A Logitech bemutatta legújabb fejlesztésű mini hangszóróját, mely méretre kicsi, hangzása viszont óriási.

A Logitech bemutatta Mini Boombox hordozható és helytakarékos hangrendszerét, amely könnyedén összekapcsolható okostelefonokkal, táblagépekkel illetve bármilyen Bluetooth-os eszközzel, hogy arról zenét, filmeket, játékokat vagy telefonhívásokat hangosítsunk ki.

A Logitech Mini Boombox mérete kicsi, de teljesítménye nagy, a speciális tervezésű akusztikus kamra kiemeli a mély hangokat, javítja az összhangzást, a beépített mikrofonos kihangosítóval pedig tisztább és érthetőbb hívásokat bonyolíthatunk akár az irodában, vagy az autóban.

„Táblagép-kiegészítő kínáltunk újabb kiváló taggal bővült: a Mini Boombox könnyű hordozhatóságot és remek teljesítményt kínál mobil eszközeink mellé, amelyeket manapság mozizásra, zenehallgatásra, játékra és telekonferenciák bonyolítására is egyre szívesebben használunk. A hangszóró mindig megfelelő hangzást garantál, akkor és ott, ahol éppen szükségünk van rá” – mondta Azmat Ali, a Logitech táblagép- és mobileszközök csoportjának alelnöke.

A Logitech Mini Boombox párosítható népszerű okostelefonokkal, táblagépekkel és egyéb eszközökkel is, amelyek támogatják a Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) szabványt, és együttműködik minden olyan telefonnal, amely támogatja a Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5) szabványt. Beépített akkumulátora a használat és környezeti tényezők függvényében akár tíz órán át is bírja, USB-re csatlakoztatva pedig automatikusan feltöltődik, így sosem kell az elemcsere miatt aggódnunk. A vezérlőgombok megvilágításának köszönhetően, a Mini Boombox kezelése éjjel és nappal is egyszerű.

Megjelenése november végére várható körülbelül 70 eurós áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés