Connect with us

technokrata

Ezeket szerezd be egy felejthetetlen házibulihoz!

házibuli otthoni buli

LifeStyle

Ezeket szerezd be egy felejthetetlen házibulihoz!

Ezeket szerezd be egy felejthetetlen házibulihoz!

A népszerű „otthoni bulik”, azaz az otthon szervezett bulik igazi kihívást jelentenek a házigazdának. Zene, vendéglista, dátum – minden részletért te vagy a felelős! Mutatunk öt ötletet, aminek köszönhetően egyedi lesz a buli az otthonodban, és a szervezés mesterének fognak nevezni barátaid körében!

Készíts egy táncos lejátszási listát!

Mindig is köztudott volt, hogy a jó zene minden rendezvény sikerének alapja. Az otthoni lejátszási lista rendezése azonban nem egyszerű feladat. A körülmények és a felszerelés nyilván nem ugyanaz a kégli négy fala között, mint a klubban, és minden meghívott vendég ízléséhez igazodni maga a csoda. Ne feledd, hogy az „az én otthonom, az én zeném” elv ebben az esetben nem működik. Ne fáraszd barátaidat kedvenc albumoddal. Próbálj meg olyan dalokat választani, amiket mindenki ismer, amelyekre táncolhattok, és amelyeket együtt énekelhettek. Jól fog jönni egy JBL hangszóró.

Tálalj finom parti falatokat!

A házibulin sok minden történik: mindenki táncol, énekel, nevet, beszélget. Mindenkinek szüksége van energiára – és ezt a finom parti falatkák biztosítják. Azt tanácsoljuk, hogy kerüljétek az egészségtelen chipseket, amelyet hanyagul műanyag tányérra dobtok. Gyorsan és alacsony költségvetéssel olyan harapnivalókat készíthetsz, amelyek mindenkit meglepnek a meghívottak táborából. Készülj erre a területre külön, megéri majd a fáradozás!

Kísérletezz egzotikus italokkal!

Egy otthoni buli tökéletes alkalom egy kísérletező kalandra az alkoholok világában. Ha nem engedhetsz meg magadnak mindig kifinomult italokat a szórakozóhelyeken, otthon azért megőrülhetsz egy kicsit. Hajrá!

Szervezd egy téma köré a házibulit!

Unod már a klasszikus házibulis forgatókönyvet? Talán érdemes igazán különlegessé varázsolni az otthoni bulit? Találjatok ki egy vezérmotívumot, ami szerint a házibulit szervezitek. Talán a 90-es évek jegyében fogtok szórakozni? Michael Jackson, Madonna és George Michael kíséretében? Ne felejtsetek el ennek az időszaknak megfelelően öltözködni. Egy ilyen eseményre készülni szórakoztató! A minimalista verzióhoz választhatsz olyan tematikát, amelyet csak egy adott szín határoz meg. Minden fehér, fekete vagy red hot party olyan konvenció, amelyet érdemes kipróbálni, főleg, hogy szinte mindannyiunk gardróbjában vannak ilyen színű ruhák.

Díszítsd fel a lakást!

Függetlenül attól, hogy milyen témájú házibuli szervezése mellett döntesz, érdemes elgondolkodni azon, hogy egy-egy eseményre feldíszíted a lakást. Elég néhány gyertyát meggyújtani, néhány lufit felfújni, finom füzéreket belógatni, és csúcs buli lesz az otthonod! A szokatlan ételekről is gondoskodj, illetve a befőttes üvegekre köss szalagokat – egy ilyen pohárban még jobban ízlenek azok az egzotikus italok, amelyekről már korábban írtunk!

Tanácsainkat követve a házibulid igazán nagyszerű lehet. Ne feledd azonban, hogy minden eseményen az emberek a legfontosabbak. A szeretteid teremtik meg minden találkozás felejthetetlen hangulatát. Érezd jól magad!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu