Connect with us

Hirdetés

technokrata

Összefog a WayteQ és a ZTE

Smart home

Összefog a WayteQ és a ZTE

Együttműködési megállapodást kötött a mobiltelefonos és a navigációs piac két meghatározó szereplője, a ZTE és a WayteQ.

Az együttműködés eredményeként a ZTE egyes készülékei szolgáltatófüggetlen termékként kizárólag a WayteQ neve alatt jelennek meg a piacon. A megegyezés első gyümölcse az okostelefon-piac ár/teljesítmény bajnoka, a ZTE Blade után várhatóan a WayteQ Libra lesz.

Az árkategóriájában egyedülálló képességekkel bíró WayteQ Libra 3,5 hüvelykes, 480×800 képpont felbontású kapacitív kijelzővel, 600 MHz-es Qualcomm MSM7227 processzorral és magyar nyelvű Android 2.2 operációs rendszerrel kerül a polcokra. A gyártók elképzelései alapján a termék önállóan, és különböző navigációs szoftverekkel együtt is kapható lesz.

A kínai székhelyű ZTE mobiltelefonjai az elmúlt évek munkájának köszönhetően mára már mindhárom hazai mobilszolgáltató kínálatában megtalálhatók, a WayteQ-el való együttműködésnek köszönhetően pedig immáron a kártyafüggetlen készülékek piacán is megjelennek a termékei. A WayteQ Libra telefon augusztus elején kerül a boltokba, várhatóan 44900 Ft bruttó áron.

A hongkongi gyökerű, a magyarországi navigációs piacon vezető szerepet betöltő WayteQ-nek az Android platformra épülő, közeljövőben megjelenő saját fejlesztésű termékskálájába – amely táblagépeket és PNA-kat is tartalmaz – tökéletesen illeszkednek a ZTE által kínált készülékek.

A két cég a tervek szerint több közös készülékkel is előrukkol még az idén Európában beleértve a hazai piacot is. A ZTE kiváló minőségű termékei a WayteQ navigációs megoldásaival kombinálva várhatóan nagy sikernek örvendenek majd az okostelefonok világában.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés