Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már egymillió francia háztartásban szolgáltat a SES Astra

Smart home

Már egymillió francia háztartásban szolgáltat a SES Astra

A TNTSAT ingyenes digitális földi terjesztésű francia TV adó tovább növelte lefedettségét az ASTRA műholdas rendszerének segítségével. Bevezetése után 16 hónappal, 2008 végén már több mint egy millió TNTSAT jelfogó készüléket juttattak el a francia háztartásokhoz.

Az ASTRA műholdas rendszere a TNTSAT nézőivel együtt már több mint 5 millió francia DTH háztartást szolgál ki a keleti 19,2 fokon elhelyezkedő fő orbitális pozíciójáról.

A TNTSAT szolgáltatással Franciaország azon régióit célozzák meg, ahol a televízió készülékkel rendelkező háztartáshoz nem jut el a földi műsorsugárzás jelei.

Az új szolgáltatás a francia tévénézők számára az összes ingyenes francia digitális földi terjesztésű (DTT) TV csatornát elérhetővé teszi. A műsorok az ASTRA műholdakon keresztül jutnak el a családokhoz, a szatellit technológiának köszönhetően már Franciaország teljes területén élvezhetők az ingyenes DTT TV programok.

Szintén az ASTRA műholdjain keresztül indul el 2009. február 15-én a TNTSAT HD-t, mely az ingyenes DTT csatornák műsorait nyújtja majd HD minőségben: TF1 HD, France 2 HD, M6 HD és ARTE HD.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés