Connect with us

Hirdetés

technokrata

Javuló képminőség, csökkenő fogyasztás

Smart home

Javuló képminőség, csökkenő fogyasztás

Megszületett az AQUOS televíziók új generációja.

A Sharp 2009. november 10-én megkezdi az AQUOS LED LCD televíziók LX sorozatának forgalmazását Japánban. Az első AQUOS LCD televíziók megjelenésének tízedik évfordulóját jelentő 2010-es év küszöbén érkező televíziók újfajta LCD panellel és LED háttérvilágítással, 60, 52, 46 és 40 colos képátlóval érkeznek.

#img1#

Az LX szériában bemutatkozó fejlesztések egyszerre biztosítanak jobb képminőséget és kisebb energiafogyasztást. Az újonnan kifejlesztett panelek a Sharp által szabadalmazott UV2A fényvezérlő technológiáján alapulnak, amely fényes fehér és mély fekete árnyalatokat eredményez. A LED technológiának köszönhetően pedig igen pontosan szabályozható a fényerősség. Mindemellett az új fejlesztésű panelek és a LED háttérvilágítás kombinációja azt eredményezi, hogy az LX sorozat készülékei az iparágban a legkisebb energiafogyasztással rendelkező televíziói. Egész konkrétan az elődmodellnek tekinthető GX szériához képest 30 százalékkal sikerült csökkenteni a fogyasztást.

A 2000000:1 kontrasztarányú LX sorozatban olyan fejlesztések is megtalálhatók, mint a Sharp AQUOS High -Picture -Quality Master Engine képvezérlő chip, amely lehetővé teszi a gyors mozgások pontos megjelenítését. A Preferált képszenzor pedig nemcsak a szobában uralkodó fényviszonyok és a megjelenített jelenet függvényében változtat a beállításokon, hanem a néző személyes preferenciái alapján végzi el a kép- és beállításokat. Mindezeken kívül az új AQUOS Familink II még kényelmesebb hozzáférést biztosít a különböző perifériák, csatlakoztatott eszközök fontosabb funkcióihoz, így vezérlésük még egyszerűbbé válik tévézés közben.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés