Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen 3G járhat a készülék mellé

Smart home

Ingyen 3G járhat a készülék mellé

A Nintendo a közeljövőt illetően igen komoly tervekkel rendelkezik.

A japán cég elnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy a Nintendo következő generációs játékgépe szabadon és ingyen használható 3G képességekkel lesz felvértezve.

Satoru Iwata elmondta, hogy az iPhone felhasználók havonta igen jelentős összegeket fordítanak arra, hogy különböző játékokat töltsenek le készülékükre, ez azonban nem egyeztethető össze a Nintendo filozófiájával. Emberünk szerint a Nintendonak meg kell fontolnia annak az új üzleti modellnek a bevezetését, melynek lényege, hogy a vásárlók már a készülék beszerzésekor, annak árába beépítve előre kifizetik a későbbi használat közben esetlegesen felmerülő adatátviteli költségeket. Ennek a megoldásnak köszönhetően a jövőbeli Nintendo usereknek már nem kell azon aggódniuk, hogy egy-egy letöltésük mekkora összeggel terheli majd meg a havi telefonszámlájukat, és nem feltétlenül kell Wi-Fi hotspotok után vadászniuk.

Iwata hozzátette, hogy fennáll a veszélye annak, hogy a játékgép árába beépített szabad 3G használat jelentősen megemeli a készülékek árát, így a Nintendo egyelőre még csak vizsgálja ennek az új üzleti modellnek a lehetséges előnyeit, illetve hátrányait.

#img1#



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés