Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hordozható DVD lejátszó az LG-től

Smart home

Hordozható DVD lejátszó az LG-től

Az LG legújabb, DP471BT lejátszója a beépített TV tunert, 3D hangzást és az audiofájlok közvetlen USB-re történő rögzítését kínálja.

A LG DP471BT 7″ (17,8 cm) széles, 16:9-es képarányú képernyővel rendelkezik, azaz a szélesvászonra gyártott filmeket is eredeti formában játssza le. A televíziós műsorok szerelmeseinek a beépített analóg TV tuner jelentheti a legnagyobb előnyt a készülékkel kapcsolatban, hiszen így utazás közben sem maradnak le a kedvenc sorozatuk epizódjairól vagy a régóta várt sportközvetítésekről.#img1#

Ehhez a mágneses antennát kell csak rögzíteniük az autóra. A DP471BT a hangzás terén a hétféle 3D-s móddal segíti a filmélményt. A felhasználók az adott jelenettől vagy zeneszámtól függően több beállítás közül – mint például koncert, nappali, vagy fürdőszoba – választhatnak. A készülék USB Plus funkciójával az mp3 és jpeg formátumok mellett a DivX HD-t, mpeg4-et is támogatja, illetve lehetővé teszi azt is, hogy a cédéken található kedvenc zenéinket közvetlenül USB-re rögzítsük. A DP471BT akkumulátora 3 órányi szórakozást biztosít egy töltéssel.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés