Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple üzlet már Debrecenben is

Smart home

Apple üzlet már Debrecenben is

Az Apple magyarországi képviseletének statisztikái alapján az első hazai Apple Center nyitása óta (2005) több mint háromszorosára nőtt a Macintosh számítógépek felhasználóinak köre, ráadásul ez a tendencia nem csak a fővárosban, hanem a vidéki nagyvárosokban is határozottan tetten érhető.

Az egyre szélesedő vásárlói igényeknek köszönhetően 2008. november 13-án, csütörtökön Debrecen új bevásárlóközpontjában, a Fórumban nyitja meg kapuit a hetedik Apple Premium Reseller (APR) márkabolt. Az üzletben az Apple a világ minden pontján egységes követelményeinek és elvárásainak megfelelően várják a vásárlókat, hétfőtől szombatig reggel 9 órától este 20 óráig, vasárnap pedig 10 órától délután 18 óráig. Az iStyle Debrecen az Apple számítógépek, szoftverek és kiegészítők valamint az iPod termékcsalád széles palettáját kínálja az otthoni és a professzionális felhasználók számára egyaránt.

“Debrecen amellett, hogy Budapest után a legnagyobb lélekszámú megyeszékhely, rendkívül jelentős és nagy múltú egyetemi város is. Tapasztalataink szerint a diákok szinte kivétel nélkül számítógépen írják a különböző dolgozataikat, feladataikat vagy éppen e-mailen konzultálnak tanáraikkal” – mondta el Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének megbízott ügyvezető igazgatója. “Az iStyle Debrecen éppen ezért számos, különböző konstrukciójú diákkedvezményt biztosít azon hallgatók számára, akik termékeink mellett döntenek, ráadásul nem csupán az egyetemisták vagy főiskolások, hanem a közép- és általános iskolai tanulók számra is” – tette hozzá Majoros Miklós.

Az Apple Premium Reseller hálózat első tagja Budapesten, az Andrássy úton (iStyle Pest) nyílt 2005-ben. Ezt követően még további hat bolttal bővült az üzletlánc a fővárosban a Rózsakert (StarKing Rose), a MOM Park (StarKing MOM) és Aréna Plaza (StarKing Pest) üzletközpontokban, a WestEndben (iStyle WestEnd) és a Duna Plázában (XMS). Magyarországon hamarosan további Apple Premium Reseller üzletek nyílnak.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés