Connect with us

technokrata

A Bruckheimer Games régi motorosokat szerződtet

Smart home

A Bruckheimer Games régi motorosokat szerződtet

A Jerry Bruckheimer Games kedden jelentette be, hogy a videojáték ipar néhány veteránját leszerződteti, 18 hónappal az MTV Games-el való kiadói megállapodás után.

A korábban Microsoftnál gyártásvezető Jim Veevaert, és az Ubisoft néhai kiadói alelnöke, Jay Cohen fogják vezetni a Bruckheimer Games-t, mint produkciós elnök, és a fejlesztés vezetője. A két veterán a hollywoodi producerrel, Bruckheimer-el fognak együtt dolgozni, aki olyan filmek készítésében vett részt, mint a “Karib-tenger kalózai”, vagy a “Helyszínelők” sorozat. Egy olyan stúdiót hoznak létre, melynek játékai a történetre fognak koncentrálni.

Veevaert-nek olyan játékokat köszönhet a Microsoft, mint a Halo 3, vagy a Gears of War. Cohen szervezte meg az Ubisoft-nál a Tom Clancy’s Splinter Cell, az Assassin’s Creed, és a Prince of Persia elindítását. A hollywoodi producer a tévés és filmes kapcsolatrendszerét fogja felhasználni az új játékipari szereplőnél, írta meg a Reuters.

A Bruckheimer Games egy Prince of Persia játékot tervez most, ami a Walt Disney-féle “The Prince of Persia: The Sands of Time” filmhez kötődne. Bruckheimer szerint nagyon sok a hasonlóság a játék-, és a filmiparban. “Pont ugyanúgy állok a játékhoz mint a filmekhez, felveszek tehetséges embereket, és hagyom, hogy csinálják a dolgukat, és megadom a támogatást, amire szükségük van”, mondta el a producer.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor fog a Bruckheimer Games első játéka megjelenni, de tipikusan egy ilyen fejlesztés 18-24 hónapot vesz igénybe, miután a csapat összeállt.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin