Connect with us

technokrata

Szétszedik a játékosok az új GTA trilógia remasterjét

gta

Geek

Szétszedik a játékosok az új GTA trilógia remasterjét

Szétszedik a játékosok az új GTA trilógia remasterjét

Minden platformon egy pont alatt van a felhasználói értékelése a MetaCriticen.

Érthetetlen ámokfutást rendezett a Rockstar Games a múlt héten kiadott, felújított Grand Theft Auto trilógiával, ennek pedig természetesen meg is lett a következménye.

A rendkívül bugos állapotban elérhetővé vált GTA The Definitive Edition kiadás problémáiról már szót ejtettünk a napokban, azóta pedig annyi előrelépés történt, hogy a számítógépes kiadása három nap technikai szünetet követően újból megvásárolhatóvá és elindíthatóvá a Rockstar Games Launcherben.

Tájékoztatása szerint a Rockstar Games tudatában van a termék jelenlegi állapotának, és türelemre kéri a vásárlókat, patchek kiadásával az elvárt szintre kívánja feljavítani az általános minőségét, azaz teljesítménybeli optimalizációkat és hibajavításokat ígér.

Ez egyelőre nem hatotta meg a dühös vevőket, az ilyenkor megszokott módon metacritices lincselésbe bocsátkoztak, hírünk írásakor platformtól függően 0,4–0,9 / 10 tartományban mozgott a felhasználói értékelése. A játéksajtó általi értékelésekre még várni kell, a Rockstar illetékeseinek valahogy kiment a fejükből időben tesztpéldányokat biztosítani a médiának, egyelőre csak a PS5-ös változat esetében van elég kritika, ott 64/100 az átlagolt pontszám.

EZ MINDEN BIZONNYAL OBJEKTÍVEBB A FELHASZNÁLÓI PONTSZÁMNÁL, DE ÍGY IS MINDENT ELMOND AZ ÚJ GTA-RÓL.

Rejtély, hogy a Rockstar miért nem volt hajlandó adni még pár hónapnyi haladékot a fejlesztést végző Grove Street Games számára, hogy az elvárt állapotban kerülhessen piacra a felújított trilógia.

Forrás: ORIGO

További Geek

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu