Connect with us

Hirdetés

technokrata

27 colos, full HD 3D monitor az Acertől

Smart home

27 colos, full HD 3D monitor az Acertől

Nvidia 3D szemüveggel kínálja a filmek és a játékok rajongóinak legújabb LCD-jét a távol-keleti vállalat.

Az Acer bemutatta a HN274H-t, az első 27 colos 3D monitort a világon, mely támogatja a HDMI (dual link) 3D megoldást. Nagy, 68,6 cm-es panelje LED hátsó-megvilágítást kapott, 100.000.000:1 (dinamikus) kontrasztaránnyal bír, és természetesen full HD felbontással (1920 x 1080 pixel) rendelkezik. 120 Hz-es frissítési rátája elengedhetetlen a 3D effektushoz; a gyors megjelenítést pedig 2 ms-os válaszideje biztosítja.

Acer-HN274H

Az Acer 3D monitorok beépített IR adóval vannak felszerelve, így a felhasználó összekapcsolhatja a monitort egy set-top box-szal vagy Blu-ray Disc lejátszóval HDMI csatlakozón keresztül, és akár 3D-s adásokat vagy filmeket is nézhet monitorán. Ehhez szükség van a hozzá járó aktív reteszes Nvidia 3D szemüvegre (egyszerre több szemüveg is használható).

A HN274H monitor az Acer EcoDisplay vonalának része. Ezek a kijelzők energia-takarékos kialakításúak, higanymentesek és könnyen újrahasznosítható anyagokból készülnek. Az alacsony áramfogyasztás biztosítása érdekében fehér LED hátsó-megvilágítású technológiát alkalmaznak, két lámpára cserélve a korábbi négy-lámpás kivitelt, mellyel akár 68%-os áram megtakarítás is elérhető. Emellett a LED lámpák higanymentesek és biztonságosabbak a környezet számára. Az Acer 3D monitorok megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, valamint a RoHS (az EU direktíva a veszélyes anyagok használatának korlátozásáról) és ENERGY STAR követelményeknek.

Az Acer eColor Management a képteljesítményt optimalizálja szokásos felhasználási környezetekre, így a felhasználó egyszerűen beállíthatja monitorának teljesítmény jellemzőit (fényerő, telítettség, kontraszt stb.). Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) pedig dinamikusan igazítja a kontraszt-arányt az éles képek elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy javítsa a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében.

Az Acer HN274H kijelző sorozatra 2 év szervizgarancia vonatkozik.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés