Connect with us

technokrata

Ingyenes e-könyv honlapépítéshez

Smart home

Ingyenes e-könyv honlapépítéshez

Microsoft WebMatrix – akár kezdők is létrehozhatják és megtervezhetik az elképzeléseiknek megfelelő honlapokat.

Honlapepites a 21. szazadbanA WebMatrix az összes olyan eszközt tartalmazza, amelyek egy weboldal működtetéséhez – beleértve a webszervereket, adatbázisokat és webes framework-öket is – szükségesek. A WebMatrix számos programnyelvet támogat, pl. az ASP.NET “Razor”-t vagy a PHP-t, valamint olyan webes segítségek is elérhetők vele, amelyek egyetlen kódsorból álló megoldást nyújtanak az olyan összetett problémákra, amilyen például a Twitter-csatornák vagy videók beszúrása. A fentieken túl ráadásul egy kereső-optimalizációs report eszköz is megtalálható benne, amely a keresőbarát, a felhasználók számára könnyebben átlátható honlapok létrehozását segíti.

A fejlesztők az elkészült honlapot a saját szolgáltatójukon keresztül, vagy a WebMatrixban levők segítségével publikálhatják. Utóbbi szolgáltatók a felhasználók széles körének igényeit képesek kielégíteni, hisz mind a skálázhatóság, mind az ár szempontjából széles választékot nyújtanak – a listán 18 ország több mint 30 hosting partnere szerepel.

A diákok és kezdő fejlesztők a WebMatrix segítségével hamar elsajátíthatják a honlapok építésének menetét, a webes ügynökségek a nyílt forráskódú eszközökre építve hatékonyan hozhatnak létre weboldalakat, a profi fejlesztők számára pedig újabb lehetőséget jelent a gyors és egyszerű, adatvezérelt szemléletű fejlesztéshez. Utóbbiak ráadásul a kezdőket azzal segíthetik, hogy hozzájárulnak egy kódokat tartalmazó könyvtárhoz, amely a NuGet-en keresztül érhető el.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin