Connect with us

Hirdetés

technokrata

Retró LED tévé az Acertől

Smart home

Retró LED tévé az Acertől

Vissza a jövőbe – Pininfarina dizájnnal.

A finomított derékszögek és egyenes vonalak harmonizálnak környezetükkel: az Acer AT58 TV-k dizájnja, mely Pininfarinának köszönhető, enyhén lekerekített sarkaival az első televíziókra emlékeztetnek. A külső mögött azonban modern külső lapul. Az új Acer TV-k hátsó-megvilágítású LED panelekkel készülnek, melyek élénk képeket reprodukálnak, miközben 68%-kal több energiát takarítanak meg, mint a hagyományos LCD monitorok. A színek és a képek különösen élethűen mutatnak, köszönhetően a HD ready felbontásnak a 20” formátumokban és a Full HD felbontásnak a 23”, 27”, 32” és 42” formátumokban.

acer-at58

Továbbá a 24p reprodukció jóvoltából, a feszes tempójú filmek és videók mindig tiszták és részletgazdagok lesznek, míg a kombinált szűrők célzottan és pontosan azonosítják a fényerőre és színekre vonatkozó jeleket, annak érdekében, hogy garantálják az elérhető legtermészetesebb megjelenést. Az InfiniContrast technológia jobb kontrasztot kínál, főleg a sötétebb és fényesebb jelenetek során.

Az integrált HD földfelszíni sugárzású digitális dekóder, a DVB-C dekóderrel és a CI+ csatlakozóval együtt lehetővé teszi bármilyen műsorszolgáltató bármelyik csatornájának nagyfelbontású reprodukcióját. A PRV (Personal Video Recorder) jóvoltából egyszerűen rögzíthetünk bármit USB-s pendrive-ra vagy külső HDD-re. USB csatlakozó révén bármilyen multimédiás anyag lejátszható, míg a számos HDMI csatlakozó jóvoltából játék konzol, médialejátszó és multimédiás platform csatlakoztatható a készülékhez.

acer-at58

A képernyő-frissítési gyakoriság az összes termék esetében 50 Hz, míg a 32’’ és 42’’ hamarosan 100 Hz-es verzióban is kapható lesz. A Pinifarina által tervezett Acer sorozat – modelltől függően – 2010 szeptemberétől kezdve jelenik meg az üzletekben.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés