Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony házimozi: hálózatba köthető és 3D jelet is továbbít

Smart home

Sony házimozi: hálózatba köthető és 3D jelet is továbbít

Az alacsonyabb felbontású filmeket felskálázással teszi szebbé.

A Sony STR-DA5600ES és STR-DA3600ES high-end erősítői illetve új Blu-ray lejátszója (STR-DN2010) HDMI kábelen keresztül támogatja a 3D jelátvitelt, még az erősítő energiatakarékos (standby) állapotában is. Audio Return Channel funkcióval is rendelkeznek, illetve automatikus digitális mozibeállítást kínálnak a lehető legjobb hangzásért. Az 1080p videó felskálázás funkcióval normál felbontású filmekből is a maximumot hozhatjuk ki, ráadásul ezt a videojelet akár egy második helységben elhelyezett televíziókészülékre is továbbíthatjuk.

Az STR-DA5600ES csatornánként 120 W teljesítményt nyújt, hat HDMI bemenettel és két kimenettel rendelkezik. Felszerelték a Sony H.A.T.S. rendszerével, amely csökkenti a digitális jelek torzítását. Az eszköz a japán vállalat legújabb automatikus kalibrációs megoldását, a DCAC-EX-et (Digial Cinema Auto Calibration EX) is támogatja, amely az ideálisnál kisebb helyiségekben elérhető hangminőség növelését célzó „Speaker Relocation” (hangsugárzó áthelyezése) funkcióval gazdagodott. Az „Automatic Phase Matching” (automatikus fáziskiegyenlítés) funkció segít a hangsugárzó irányának pontos beállításában. A Dolby Pro Logic IIz és az összes új HD surround audio kodeket is támogatja.

Sony STR-DA5600ES hazimozi erosito

Az STR-DA3600ES házimozi-erősítő négy HDMI bemenettel és egy kimenettel rendelkezik, csatornánként 100 W teljesítményt nyújt. Teljesértékű DLNA kliensént szolgál, s a fentivel megegyező módon ez a készülék is tartalmaz egy beépített négyportos Ethernet hubot. A Sony DCAC hangsugárzó kalibrálás mellett az Automatic Phase Matching és a HD-D.C.S. jelfeldolgozás is része az eszköznek. Egyszerre akár két, külön helységben elhelyezett televíziót is elláthat képpel és hanggal, valamint akár egy harmadikra is továbbíthat hangot, zenét.

Sony STR-DA3600ES hazimozi erosito

A karcsú STR-DN2010 Blu-ray lejátszó csatornánként 100 W teljesítményre képes, négy HDMI bemenet és egy kimenet került rá, illetve itt is megtalálható egy négyportos Ethernet hub. A DCAC automatikus kalibrálással gyorsan, pontosan beállíthatjuk az ideális házimozi-hangzást. Támogatja a legújabb HD audio formátumokat, köztük a Dolby Pro Logic Iiz-t. Az opcionális S-AIR csomaggal vezeték nélkül csatlakoztathatjuk hozzá a hátsó hangsugárzókat.

Sony STR-DN2010 Blu-ray lejatszo

A két házimozi-erősítő és a Blu-ray lejátszó Magyarországon 2010 októberétől lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés