Connect with us

technokrata

Sony házimozi: hálózatba köthető és 3D jelet is továbbít

Smart home

Sony házimozi: hálózatba köthető és 3D jelet is továbbít

Az alacsonyabb felbontású filmeket felskálázással teszi szebbé.

A Sony STR-DA5600ES és STR-DA3600ES high-end erősítői illetve új Blu-ray lejátszója (STR-DN2010) HDMI kábelen keresztül támogatja a 3D jelátvitelt, még az erősítő energiatakarékos (standby) állapotában is. Audio Return Channel funkcióval is rendelkeznek, illetve automatikus digitális mozibeállítást kínálnak a lehető legjobb hangzásért. Az 1080p videó felskálázás funkcióval normál felbontású filmekből is a maximumot hozhatjuk ki, ráadásul ezt a videojelet akár egy második helységben elhelyezett televíziókészülékre is továbbíthatjuk.

Az STR-DA5600ES csatornánként 120 W teljesítményt nyújt, hat HDMI bemenettel és két kimenettel rendelkezik. Felszerelték a Sony H.A.T.S. rendszerével, amely csökkenti a digitális jelek torzítását. Az eszköz a japán vállalat legújabb automatikus kalibrációs megoldását, a DCAC-EX-et (Digial Cinema Auto Calibration EX) is támogatja, amely az ideálisnál kisebb helyiségekben elérhető hangminőség növelését célzó „Speaker Relocation” (hangsugárzó áthelyezése) funkcióval gazdagodott. Az „Automatic Phase Matching” (automatikus fáziskiegyenlítés) funkció segít a hangsugárzó irányának pontos beállításában. A Dolby Pro Logic IIz és az összes új HD surround audio kodeket is támogatja.

Sony STR-DA5600ES hazimozi erosito

Az STR-DA3600ES házimozi-erősítő négy HDMI bemenettel és egy kimenettel rendelkezik, csatornánként 100 W teljesítményt nyújt. Teljesértékű DLNA kliensént szolgál, s a fentivel megegyező módon ez a készülék is tartalmaz egy beépített négyportos Ethernet hubot. A Sony DCAC hangsugárzó kalibrálás mellett az Automatic Phase Matching és a HD-D.C.S. jelfeldolgozás is része az eszköznek. Egyszerre akár két, külön helységben elhelyezett televíziót is elláthat képpel és hanggal, valamint akár egy harmadikra is továbbíthat hangot, zenét.

Sony STR-DA3600ES hazimozi erosito

A karcsú STR-DN2010 Blu-ray lejátszó csatornánként 100 W teljesítményre képes, négy HDMI bemenet és egy kimenet került rá, illetve itt is megtalálható egy négyportos Ethernet hub. A DCAC automatikus kalibrálással gyorsan, pontosan beállíthatjuk az ideális házimozi-hangzást. Támogatja a legújabb HD audio formátumokat, köztük a Dolby Pro Logic Iiz-t. Az opcionális S-AIR csomaggal vezeték nélkül csatlakoztathatjuk hozzá a hátsó hangsugárzókat.

Sony STR-DN2010 Blu-ray lejatszo

A két házimozi-erősítő és a Blu-ray lejátszó Magyarországon 2010 októberétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu