Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultrarövid vetítési távolságú projektorok

Smart home

Ultrarövid vetítési távolságú projektorok

Az Epson vetítői hihetetlenül közel rakhatók a vászonhoz.

Az Epson új sorozata öt készüléket tartalmaz, amelyek közül kettő bármilyen felületet képesek interaktívvá varázsolni. Az Epson EB-460i vagy EB-450Wi használata során a tanár a mellékelt interaktív toll segítségével navigálhat, rajzolhat vagy jegyzetelhet a vetített felületen, ami hagyományos fehértábla vagy akár egyszerű fehér falfelület is lehet. A hagyományos interaktív táblás rendszerek szolgáltatásaihoz hasonlóan a változtatások és megjegyzések el is menthetők.

A beépített 10 wattos hangszóróhoz tanári mikrofon is csatlakoztatható. A készülékek Ethernet csatlakozóval rendelkeznek, valamint opcionálisan vezeték nélküli hálózati modullal is fölszerelhetők, így akár több oktató is használhatja a vetítőt felváltva, Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

A sorozat további típusai az Epson EB-460, az Epson EB-440W és az Epson EB-450W. Ezek az ultrarövid vetítési távolságú kivetítők az interaktivitás kivételével ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint fejlettebb társaik. Az új vetítők színesfény-kibocsátása (fényereje) 2200 – 3000 lumen, típustól függően. Az Epson EB-440Wi, EB-450Wi és 450W felbontása 1280×800 képpont (WXGA), amely szélesképernyős notebookokkal való használathoz készült.

Egyszerű USB kábellel csatlakoztatva képesek megjeleníteni a PC vagy Mac képét. Nem kell többé bonyolult billentyű-kombinációkat megjegyezni, a nehézkes VGA-kábellel bajlódni. Sőt, az USB-kompatibilitás révén JPEG-formátumú képek pendrive-ról való vetítése számítógép nélkül is lehetséges.

A korszerű 3-csipes 3LCD technológia alkalmazása élethű képeket és részletességet garantál, miközben energiatakarékos működése áramfogyasztása alacsony. Az Epson E-TORL lámpatechnológiájának köszönhetően a lámpa élettartama energiatakarékos üzemmódban elérheti a 3500 órát.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés