Connect with us

Hirdetés

technokrata

HD-képet mindenkinek!

Smart home

HD-képet mindenkinek!

Végre mindenki jobb képet élvezhet akár filmek, vagy a tévé nézése, akár játék közben…

A Sony Bravia S4000-es sorozatú LCD-televíziója mindehhez kiváló HD-minőséget biztosít. Négyféle képernyőméretével (26, 32, 37 és 40”) az új sorozat igazi családi mindenes, melyben a mesébe illő képminőség nagyszerű kivitellel párosul.

A Sony Draw the Line dizájnkoncepciója által ihletett letisztult stílusfilozófia úgy emeli ki a televíziózás élményét, hogy közben nem vonja el a figyelmet a képernyő tartalmától. A ház mély zongorafekete borítását és egyszerű, finom vonalait enyhén kerekített ívek egészítik ki. Ráadásul elforgatható képernyőjének köszönhetően a készülék könnyen a helyiség bármely pontján tartózkodó nézők felé irányítható.

Bármilyen HD-forrásról legyen szó, az S4000-es sorozat tiszta, részletgazdag megjelenítést biztosít, beépített DVB-C/DVB-T tunere pedig a standard felbontású televíziós adásokat is élvezetessé teszi.

A legnagyobb méretű (40”-os) modell 1080p Full HD formátumban jeleníti meg a képet. Ezt egészíti ki a legújabb generációs Bravia Engine 2 jelfeldolgozó rendszer, amely lélegzetelállító részletességű és kontrasztú, valósághű színekben pompázó látványt eredményez. A sorozat többi, HD-képes modelljében (26/32/37”) a Bravia Engine technológia gondoskodik a kiváló képminőségről. Mivel az LCD-panel dinamikus kontrasztaránya rendkívül magas, akár 33000:1, a fekete és a fehér árnyalatok a moziból ismert mélységgel, illetve ragyogással jelennek meg a képernyőn.

Szintén a 40”-os modell jellemzője a 24p True Cinema üzemmód, amely a Blu-ray Disc lemezen tárolt filmeket a filmszínházi vetítés számára eredetileg tervezett lejátszási sebességgel képes megjeleníteni.

Minden modell három HDMI-aljzattal rendelkezik, amely számos HD-forrás egyetlen kábellel történő bekötésére szolgál.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés