Connect with us
Hirdetés

technokrata

Mi az, ami a konyhában tartja a férfit?

Smart home

Mi az, ami a konyhában tartja a férfit?

Van olyan csábítás, aminek senki sem tud ellenállni…

Noha szinte állandóan azt hallani, hogy a férfiak – nemükből eredő kreativitásuk miatt – sokkal jobb fodrászok, divattervezők, és szakácsok, néhányuk bizony csak akkor tartózkodik – kizárólag átmenetileg – a konyhában, ha eltéved, vagy ha arra vezet az út a vécére. Persze, amikor a szomszéd albérlői, a fiatal egyetemista lányok kölcsön lisztért csengetnek át, hirtelen bevillannak a pontos koordináták, majd komótosan elmélyednek az ajtóban állva, ahogyan a fiatalok kissé védtelen testhelyzetben kiszedik az alsó szekrénynek is a legaljából a tartaléklisztet. Mindennek tetejében a meccs alatt jóízűen elfogyasztják a hála-pizza szeleteket. Nem beszélve arról, hogy a karácsonyi nagy rohanásban jut csak eszükbe megemlíteni, hogy már fél éve elajándékozták a süteménynek valót.

Mivel nem állíthatunk a konyhának minden sarkába egy félvér banánszoknyás nőt, kénytelen vagyunk másként vonzóvá tenni a tűzhely melegét: mégpedig valami high tech kütyüvel. A Pandigital Kitchen Technology Center (KTC) nagyon kellemes jelenség, érintőképernyője révén puszta érintéssel működik, és szórakoztat a kényelem fokozása érdekében.

Receptre van szükség? Nem kell a dolgozószobába rohanni a PC elé, vagy zsíros kézzel szakácskönyvet lapozgatni, hiszen a KTC-ben egy tonnányi van, és ha mégsem elég, a neten biztosan megtalálja számunkra a kívánt leírást. Rétes nyújtás közben a KTC zenével, képekkel, vagy videókkal is elszórakoztat minket a 1280×720-as kijelzőjén.

Végre elérkezett az idő, amikor a készülékektől túlterhelt helyiségbe áradni kezd a technológia is, elvégre napjainkban már a hűtő kommunikál a sütővel, már csak egy központosított kezelőfelület hiányzik mindehhez.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés