Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper funkciók egy tenyerében!

Smart home

Szuper funkciók egy tenyerében!

Innovációs interaktív érzékelési technológiával megáldott táncoló egér.

A BenQ bemutatja az interaktív, optikai, MD300 egeret, amely sík kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kéz vonalához. A többi USB-kompatibilis egérrel szemben az MD300 típus kiegészítő funkciókat is kínál, többek között az interaktív érzékelési technológiát, a megbeszélésekről és beérkező üzenetekről szóló azonnali értesítést, illetve a tánc módot.

Az innovációs jellegű érzékelési technológiának köszönhetően az egér használata egy egészen új élményt nyújt. Amikor a felhasználó aktiválja ezt a funkciót, interaktív kapcsolatba kerül a BenQ MD300 egérrel, valahányszor az egeret mozgatja, az egérrel kattint, vagy enyhén megérinti. Az MD300 típus az egérrel való kattintásokra, illetve a számítógépre telepített alkalmazásokra egyaránt piros vizuális hatásokkal, rezgéssel és hanggal reagál.

Az egérhez mellékelt szoftver segítségével a felhasználó értesítést kérhet a beérkező e-mailekről vagy Skype-üzenetekről – például kijelölt partnerektől érkező üzenetekről is. A partnerek két kategóriába sorolhatók: „pozitív” és „negatív” partnerek. A vizuális hatások, rezgések, és hangok eltérő kombinációinak alkalmazásával a felhasználó megtudhatja, hogy a postafiókjába beérkezett üzenet fontos vagy nemkívánatos feladótól származik-e. Az MD300 a naptáralkalmazásban megjelölt megbeszélésekre is emlékezteti a felhasználót, még akkor is, amikor a képernyővédő aktív.

Az új modellhez tartozó megnyerő funkciók sora itt még nem ér véget, mivel az egér tánc üzemmódban is használható. A BenQ MD300 egér a Microsoft Media Player alkalmazásban lejátszott zenére ritmikusan mozog. Az egérhez kapott szoftver a 2.0-s vagy újabb verziójú Skype, a Microsoft Office Outlook 2003/2007 és a 10.0-s vagy újabb verziójú Microsoft Media Player alkalmazások használatát támogatja. A mindössze 95 x 64 x 27,8 mm méretű karcsú kialakításnak köszönhetően a kézitáskában is könnyedén elfér.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés