Connect with us

Hirdetés

technokrata

Formátumátalakító Sony DVD-lejátszó

Smart home

Formátumátalakító Sony DVD-lejátszó

A különbség akkora, hogy az ember meglepődik a kedvenc filmjein!

Bármely HD-képes televízió tökéletes kiegészítőjeként a DVP-NS708H típusjelű készülék 1080p formátumra alakítja át a standard felbontású DVD-ket, s ezáltal páratlan, részletgazdag látványt hoz létre. Ez a lehető legnagyobb felbontású (1920 x 1080), progresszív letapogatású formátum, melyet a HD-televíziók képesek megjeleníteni, és ennek köszönhetően – különösen nagyobb képátlójú készülékek esetén – gazdagabb, valódi mozit idéző élményt nyújt.

A szép formatervezésű DVP-NS708H első osztályú, magasfényű, fekete borítása bármely berendezéshez elegáns kiegészítést kínál, és BRAVIA Sync funkciójának köszönhetően, amely mind a lejátszó, mind a televízió működtetését lehetővé teszi a tévékészülék távvezérlőjén keresztül, nemcsak a használat válik egyszerűbbé, hanem a nappali rendetlensége is csökken.

„Ez a tökéletes megoldás minden olyan házimozi-rajongó számára, aki szeretné feljavítani DVD-i vagy digitális fotógyűjteménye minőségét” – nyilatkozta Ayhan Akyüz, a DVD-lejátszók termékmenedzsere, – „mivel a DVP-NS708H 1080p formátumra alakítja át a standard felbontású jeleket, s így gyönyörű, részletgazdag, és különösen a Bravia televíziókon vagy házimozi-kivetítőkön fantasztikus látványt eredményez. A különbség akkora, hogy az ember meglepődik a kedvenc filmjein!”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés