Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szentendre egy érpáron száguld

Smart home

Szentendre egy érpáron száguld

Bonusz játszótér az Ericsson-tól.

Az Ericsson Magyarország átadta a felújított, már az EU-s előírásoknak is megfelelő Ericsson játszóteret Szentendrén. A Gyöngyvirág és a Honvéd utca által határolt területen fekvő gyermekbirodalom jelentős dolgozói bevonással szépült meg.

Az Ericsson 2008 tavaszán Szentendrén egy jelentős műszaki fejlesztésbe fogott, amely során kulcsrakész megoldásként VDSL2 berendezéseket telepít a városban, ezzel biztosítva, hogy a felhasználók ez év nyarától egy érpáron kaphassanak nagy sebességű internet, IPTV és IP telefon szolgáltatást. A projekt során 52 kültéri kabinet kerül telepítésre, amelyek a mai legkorszerűbb üvegszálas technológiával csatlakoznak a hálózathoz. A cég a beruházás megkezdésével egyidőben vállalta egy játszótér EU szabványok szerinti felújítását, ezzel is kárpótolva a környék lakóit a projekt kivitelezésével együttjáró kellemetlenségekért.

Az Ericsson dolgozói kétkezi munkájukkal is segítették a megvalósítást. Részt vettek a játékok és a burkolatok cseréjében, az eszközök telepítéséhez szükséges előkészítő munkálatokban, a parkosításban: gödröt ástak, gumitéglákat, gyepszőnyeget raktak le, kerítést csiszoltak és festettek. A közös munka kiváló csapatépítő tréningnek is bizonyult, hiszen hat napon keresztül, alkalmanként 12-15 ember vett részt a munkálatokban.

„Ebben a projektben a vállalati kultúrát és az üzleti területet kapcsoltuk össze, hiszen tudjuk, hogy ezerfős nagyvállalatként és technológiai vezetőként felelősek vagyunk azért a társadalomért, amelyet építünk” – nyilatkozta Éry Gábor, „a 450 gyermekes” Ericsson Magyarország vezérigazgatója, aki maga is részt vett az építésben.

A játszótér EU konformosítását nagy sikernek könyvelte el és jelentős eredménynek tartotta Dr. Dietz Ferenc, Szentendre város polgármestere. Az ünnepélyes megnyitón hangsúlyozta, hogy ez volt az első olyan beruházás a városban, amely egy nemzetközi tulajdonú cég és az önkormányzat együttműködésében valósult meg.

A korszerű, közösségi játszóteret, az ünnepélyes avatót követően, birtokba vették a boldog gyerekek és szüleik.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés