Connect with us

technokrata

Magyarország leglátványosabb külsejű számítógépe

Smart home

Magyarország leglátványosabb külsejű számítógépe

PC-s moddingbajnokság indul.

A World Cyber Games versenysorozatának szervezője, az IDG Hungary és a Samsung Electronics idén számos újdonsággal fogja színesíteni a hazai versenysorozatot. A WCG játékbajnokság keretein belül először indul el Flash Point Modding verseny, amely minden tuningtehetségnek lehetőséget kínál arra, hogy bemutassa Magyarország legegyedibb, legmegdöbbentőbb és leglátványosabb külsejű számítógépét.

A tuningbajnokságra a modding@pcworld.hu e-mail címen lehet jelentkezni, ezen a weboldalon pedig minden információ megtalálható a versenyről. A tíz legjobb gépet 2007. szeptember 2-án állítják ki a Jövő Házában megtartott World Cyber Games döntőjén. A legkreatívabb tuning PC-k elkészítője a hírnéven kívül a tápegységek Mercedesével, egy Be Quiet Dark Power Pro 600W-tal is gazdagabb lesz.

A június 23-án megtartott WCG Lan kvalifikáció legjobbjai is megszülettek. Az Ace[F2F] (StarCraft) és WotB|Gabu (FIFA07) jutott tovább a World Cyber Games magyarországi döntőjébe. Július 7-én, szombaton Warcraft 3:The Frozen Throne Lan kvalifikációra kerül sor szintén a PGCC-ben, ahonnan az első helyezett jut majd tovább.

A WCG versenysorozatát kísérő World Cyber Girls szépségversenyre továbbra is lehet jelentkezni. Egyre több vállalkozó szellemű hölgy tölti fel fotóját a www.worldcybergirls.com weboldalra, ezzel pályázva a szépségverseny díjaira. Összdíjazás: 1 millió forint. A versenyre minden tizennyolcadik életévét betöltött hölgy jelentkezhet; az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezésre kerülő WCG-döntőre a Jövő Házában. Itt a döntőre meghívott zsűri szavazatai alapján kerül kiválasztásra a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu