Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új titkos, 7 megapixeles Sony Cyber-shot

Smart home

Két új titkos, 7 megapixeles Sony Cyber-shot

A Sony hivatalosan még be sem mutatta őket, mi viszont már most lerántjuk a leplet róluk.

Az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének köszönhetően már most megismerkedhetünk a Sony két vadonatúj digitális fényképezőgépével, melyek hivatalos bemutatására vélhetően csak a januárban Las Vegas-ban megrendezendő CES 2007 (Consumer Electronics Show) rendezvény keretein belül kerül majd sor.

A Sony ezen két új, kompakt besorolású digitális fényképezőgépe az S sorozatba tartozik és mindkét masinában egy 7,2 megapixeles felbontással rendelkező CCD képszenzor teljesít szolgálatot, az optikai zoom pedig mindkét készülék esetében maximum háromszoros nagyításra képes.

A Sony Cyber-shot S650 típusjelzésű újdonság hátoldalán nincs optikai képkereső, ez azonban nem is nagyon hiányzik, lévén, hogy cserébe egy 2 colos képátlójú TFT kijelzőt kapunk, melynek legfontosabb specifikációja a 480×240 képpontos felbontás. Az eggyel magasabb árkategóriában versenyző Sony Cyber-shot S700-on egy eggyel nagyobb méretű, konkrétan 2,4 colos képátlójú display kapott helyet.

A belső memória kapacitása mintegy 24 MB, a gépek bővítőslotjába pedig Memory Stick Duo memóriakártyák helyezhetők be. A körülbelül 170 gramm tömegű fényképezőgépek energiaellátásáról AA szabványú elemek gondoskodnak, ezenkívül pedig említést érdemel még az USB 2.0 adatátvitel, a hét különböző gyári témabeállítás, illetve az öt fehéregyensúly opció.

A Sony Cyber-shot S650 és a Sony Cyber-shot S650 várható ára egyelőre ismeretlen, de néhány héten belül minden bizonnyal ki fog derülni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés