Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Zyxel innovatív WiFi 6 terméke elismerést kapott

wifi

Kütyük

A Zyxel innovatív WiFi 6 terméke elismerést kapott

A Zyxel innovatív WiFi 6 terméke elismerést kapott

Áttörést jelentő Access Point, amely világszerte lehetővé teszi a szupergyors vezeték nélküli csatlakozást a kis- és középvállalkozások számára

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások vezető beszállítója, a Zyxel Networks iparági vezető szerepéért kapott elismerést.

Új szintre emelő és innovatív termékeihez kapcsolódóan, a Taiwan Excellence Awards eseményen az NWA50AX hozzáférési pontja érdemelt ki díjat.

A WiFi 6 kompatibilis, kétrádiós PoE hozzáférési pont elismerését tavaly év végén Tajpejben adták át, és így a Zyxel által eddig bezsebelt Taiwan Excellence Awards díjak száma közel 100-ra emelkedik.

A szervezők elmondták, hogy az idei év nyerteseinek mindegyikére jellemző volt az innováció, különösen az 5G, a mesterséges intelligencia, a big data, az IoT és a VR kiaknázása az ügyfelek igényeinek kiszolgálása és problémáik megoldása érdekében – ezt Kell Lin, a Zyxel hálózatkezelési üzletágának vezetője is megerősítette.

„A Zyxel az elsők között volt az iparágban, aki WiFi 6 termékeket fejlesztett és értékesített a piacon”

– mondta Lin.

„A szupergyors WiFi-t világszerte elérhetővé tettük a kis- és középvállalkozások számára, akik egyébként megfelelő szakértelem vagy költségkeret híján nem tudtak volna élni a lehetőséggel. Ez azt jelentette, hogy hatalmas potenciált tudtunk felszabadítani, amelyek eddig a lassú sebesség mögött rekedtek”

„Az a tény, hogy immár 17. alkalommal kapunk elismerést ezeken a díjátadókon, szintén rámutat az innováció iránti hosszú távú elkötelezettségünkre”

– tette hozzá.

„A K+F-től a minőség-ellenőrzésig minden szempontból kiváló teljesítményt kellett nyújtanunk, és ez tette lehetővé a Zyxel számára, hogy minden évben díjjal térjen haza.”

Nagy teljesítmény kisvállalkozások számára

Az NWA50AX-et kifejezetten arra tervezték, hogy megfizethető, üzleti szintű WiFi 6 hálózatot biztosítson a kisvállalkozások és a SOHO felhasználók számára. A dual-rádiós 802.11ax vezeték nélküli hozzáférési pont támogatja a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvenciákat is, hogy 25 százalékkal gyorsabb sebességet biztosítson, és maximalizálja a WiFi hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi az egyidejű átvitelt több kliens számára, így kiküszöböli a sugárzási idővel kapcsolatos vitákat.

A néhány kattintással beállítható és a Nebula felhőn keresztül távolról felügyelhető NWA50AX nem igényel hálózati szakértelmet, és mindenki könnyedén telepítheti és konfigurálhatja akár kis szállodákban, kávézókban, otthoni irodákban vagy butikokban/kiskereskedelmi üzletekben, így szuper egyszerűen beállítható a vendég és saját belső hálózat, és pillanatok alatt élvezheti az ultragyors WiFi 6 sebességet.

A hozzáférési pont idei Taiwan Excellence Awards-on elért eredménye a legújabb a díjak sorában a Zyxel számára, amely nemrégiben ChannelPro SMB All-Star elismerést kapott az Egyesült Államokban, és kiérdemelte az európai MSP Innovációs Díjat is.

A Gazdasági Minisztérium által 1993-ban alapított Taiwan Excellence Awards olyan termékeket ismer el, amelyek innováción keresztül új értéket teremtenek. A pályaműveket a K+F, a tervezés, a minőség és a marketing terén elért eredményeik alapján értékelik. Az idei eseményre közel 550 márkától több mint 1100 nevezés érkezett, amelyből végül 348-an lettek díjazva.

A nyertes termékkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el ide: https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/80211ax-wifi-6-dual-radio-poe-access-point-nwa50ax


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés