Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Zyxel innovatív WiFi 6 terméke elismerést kapott

wifi

Kütyük

A Zyxel innovatív WiFi 6 terméke elismerést kapott

A Zyxel innovatív WiFi 6 terméke elismerést kapott

Áttörést jelentő Access Point, amely világszerte lehetővé teszi a szupergyors vezeték nélküli csatlakozást a kis- és középvállalkozások számára

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások vezető beszállítója, a Zyxel Networks iparági vezető szerepéért kapott elismerést.

Új szintre emelő és innovatív termékeihez kapcsolódóan, a Taiwan Excellence Awards eseményen az NWA50AX hozzáférési pontja érdemelt ki díjat.

A WiFi 6 kompatibilis, kétrádiós PoE hozzáférési pont elismerését tavaly év végén Tajpejben adták át, és így a Zyxel által eddig bezsebelt Taiwan Excellence Awards díjak száma közel 100-ra emelkedik.

A szervezők elmondták, hogy az idei év nyerteseinek mindegyikére jellemző volt az innováció, különösen az 5G, a mesterséges intelligencia, a big data, az IoT és a VR kiaknázása az ügyfelek igényeinek kiszolgálása és problémáik megoldása érdekében – ezt Kell Lin, a Zyxel hálózatkezelési üzletágának vezetője is megerősítette.

„A Zyxel az elsők között volt az iparágban, aki WiFi 6 termékeket fejlesztett és értékesített a piacon”

– mondta Lin.

„A szupergyors WiFi-t világszerte elérhetővé tettük a kis- és középvállalkozások számára, akik egyébként megfelelő szakértelem vagy költségkeret híján nem tudtak volna élni a lehetőséggel. Ez azt jelentette, hogy hatalmas potenciált tudtunk felszabadítani, amelyek eddig a lassú sebesség mögött rekedtek”

„Az a tény, hogy immár 17. alkalommal kapunk elismerést ezeken a díjátadókon, szintén rámutat az innováció iránti hosszú távú elkötelezettségünkre”

– tette hozzá.

„A K+F-től a minőség-ellenőrzésig minden szempontból kiváló teljesítményt kellett nyújtanunk, és ez tette lehetővé a Zyxel számára, hogy minden évben díjjal térjen haza.”

Nagy teljesítmény kisvállalkozások számára

Az NWA50AX-et kifejezetten arra tervezték, hogy megfizethető, üzleti szintű WiFi 6 hálózatot biztosítson a kisvállalkozások és a SOHO felhasználók számára. A dual-rádiós 802.11ax vezeték nélküli hozzáférési pont támogatja a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvenciákat is, hogy 25 százalékkal gyorsabb sebességet biztosítson, és maximalizálja a WiFi hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi az egyidejű átvitelt több kliens számára, így kiküszöböli a sugárzási idővel kapcsolatos vitákat.

A néhány kattintással beállítható és a Nebula felhőn keresztül távolról felügyelhető NWA50AX nem igényel hálózati szakértelmet, és mindenki könnyedén telepítheti és konfigurálhatja akár kis szállodákban, kávézókban, otthoni irodákban vagy butikokban/kiskereskedelmi üzletekben, így szuper egyszerűen beállítható a vendég és saját belső hálózat, és pillanatok alatt élvezheti az ultragyors WiFi 6 sebességet.

A hozzáférési pont idei Taiwan Excellence Awards-on elért eredménye a legújabb a díjak sorában a Zyxel számára, amely nemrégiben ChannelPro SMB All-Star elismerést kapott az Egyesült Államokban, és kiérdemelte az európai MSP Innovációs Díjat is.

A Gazdasági Minisztérium által 1993-ban alapított Taiwan Excellence Awards olyan termékeket ismer el, amelyek innováción keresztül új értéket teremtenek. A pályaműveket a K+F, a tervezés, a minőség és a marketing terén elért eredményeik alapján értékelik. Az idei eseményre közel 550 márkától több mint 1100 nevezés érkezett, amelyből végül 348-an lettek díjazva.

A nyertes termékkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el ide: https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/80211ax-wifi-6-dual-radio-poe-access-point-nwa50ax


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés