Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony bemutatja az új Walkman®-t, továbbfejlesztett hangminőséggel

Kütyük

A Sony bemutatja az új Walkman®-t, továbbfejlesztett hangminőséggel

A Sony bemutatja az új Walkman®-t, továbbfejlesztett hangminőséggel

A streaming zene minőségének javítása érdekében DSEE Ultimate™ funkcióval is rendelkezik

A Sony bemutatta az NW-A306 zenelejátszót, a Walkman® sorozat legújabb tagját. A lejátszót úgy tervezték, hogy a felhasználók aszerint hallgassák a zenét, ahogy azt a művész elképzelte, kiváló minőségű hangzással és elegáns dizájnnal.

Az NW-A306-ot igényes felhasználóknak tervezték, akik a kiváló minőségű hangzást és stílust keresnek. Ez a kifinomult és kompakt zenelejátszó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rengeteg általuk kedvelt zenét tölthessenek le és streameljenek. Az NW-A306 sorozat célja, hogy felhasználó zsebéből közvetlenül kivételes zenei élményt nyújtson a teljes Wi-Fi® kompatibilitásnak, a mindössze 113 grammos tömegnek, valamint a 3,6 hüvelykes (9,14 cm-es) érintőképernyő és a tapintható fizikai zenevezérlők kényelmének és funkcióinak köszönhetően.

Az NW-A306 prémium alumíniumból maratott váza kiváló merevséget biztosít az alacsony impedancia, a tiszta, stabil hangzás és a masszív basszus érdekében.

NW-A306 fő jellemzők

Hiteles hangreprodukció

A Walkman® számára speciálisan kifejlesztett S-Master HX digitális erősítő technológia kompatibilis a natív DSD formátummal. Csökkenti a torzítást és a zajt a frekvenciák széles skáláján, a gazdag és testes hangzás érdekében, amelyet az új, kiváló minőségű ólommentes forrasztás tovább javít.

A legújabb Signature Walkman® modellhez hasonlóan az NW-A306 is aranyat tartalmazó reflow forrasztást alkalmaz, amely jelentős hatással bír az összességében jobb hanglokalizációra és a szélesebb hangterjedelemre.

A zenelejátszó evolúciós hangzásának megvalósítása érdekében a Walkman®-ben egy kettős óra, egy filmkondenzátor és egy finom hangregiszter is precízen elhelyezésre került.

Továbbfejlesztett DSEE Ultimate a streamelt zene minőségének javítása érdekében

Az NW-A306 Edge-AI (mesterséges intelligencia) és DSEE Ultimate™ (Digital Sound Enhancement Engine) technológiákkal rendelkezik, amelyek pontosan felskálázzák a tömörített digitális zenei fájlokat magasabb minőségre. A továbbfejlesztett algoritmus most még nagyobb előnyöket biztosít a CD-minőségű (16 bites 44,1/48 kHz-es) veszteségmentes kódolású hangok esetében. Az akusztikai finomhangolások és a dinamikai tartomány helyreállítása gazdagabb, teljesebb hallgatási élményt nyújt.

Az elődmodelljeihez képest továbbfejlesztett DSEE Ultimate™ segítségével a hallgatók élvezhetik a zenék felskálázását, akár Wi-Fi-vel® streamelt, akár letöltött zene hallgatása során. Ráadásul a DSEE Ultimate™ vezeték nélküli fejhallgatóval is élvezhető.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

A termékeket nemcsak stílusosan, hanem a környezetet is szem előtt tartva tervezték. Az NW-A306 csomagolóanyagában nem használtak műanyagot, tükrözve a Sony elkötelezettségét termékei és gyakorlatai környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Árazás és elérhetőség

Az NW-A306 ajánlott kereskedelmi ára €330, Európában 2023 januárjától lesz megvásárolható.

A specifikációk és információ teljes listájáért kérjük, látogasson el a következő weboldalra:

https://www.sony.hu/walkman/products/nw-a306/spec


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés