Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony bemutatja az új Walkman®-t, továbbfejlesztett hangminőséggel

Kütyük

A Sony bemutatja az új Walkman®-t, továbbfejlesztett hangminőséggel

A Sony bemutatja az új Walkman®-t, továbbfejlesztett hangminőséggel

A streaming zene minőségének javítása érdekében DSEE Ultimate™ funkcióval is rendelkezik

A Sony bemutatta az NW-A306 zenelejátszót, a Walkman® sorozat legújabb tagját. A lejátszót úgy tervezték, hogy a felhasználók aszerint hallgassák a zenét, ahogy azt a művész elképzelte, kiváló minőségű hangzással és elegáns dizájnnal.

Az NW-A306-ot igényes felhasználóknak tervezték, akik a kiváló minőségű hangzást és stílust keresnek. Ez a kifinomult és kompakt zenelejátszó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rengeteg általuk kedvelt zenét tölthessenek le és streameljenek. Az NW-A306 sorozat célja, hogy felhasználó zsebéből közvetlenül kivételes zenei élményt nyújtson a teljes Wi-Fi® kompatibilitásnak, a mindössze 113 grammos tömegnek, valamint a 3,6 hüvelykes (9,14 cm-es) érintőképernyő és a tapintható fizikai zenevezérlők kényelmének és funkcióinak köszönhetően.

Az NW-A306 prémium alumíniumból maratott váza kiváló merevséget biztosít az alacsony impedancia, a tiszta, stabil hangzás és a masszív basszus érdekében.

NW-A306 fő jellemzők

Hiteles hangreprodukció

A Walkman® számára speciálisan kifejlesztett S-Master HX digitális erősítő technológia kompatibilis a natív DSD formátummal. Csökkenti a torzítást és a zajt a frekvenciák széles skáláján, a gazdag és testes hangzás érdekében, amelyet az új, kiváló minőségű ólommentes forrasztás tovább javít.

A legújabb Signature Walkman® modellhez hasonlóan az NW-A306 is aranyat tartalmazó reflow forrasztást alkalmaz, amely jelentős hatással bír az összességében jobb hanglokalizációra és a szélesebb hangterjedelemre.

A zenelejátszó evolúciós hangzásának megvalósítása érdekében a Walkman®-ben egy kettős óra, egy filmkondenzátor és egy finom hangregiszter is precízen elhelyezésre került.

Továbbfejlesztett DSEE Ultimate a streamelt zene minőségének javítása érdekében

Az NW-A306 Edge-AI (mesterséges intelligencia) és DSEE Ultimate™ (Digital Sound Enhancement Engine) technológiákkal rendelkezik, amelyek pontosan felskálázzák a tömörített digitális zenei fájlokat magasabb minőségre. A továbbfejlesztett algoritmus most még nagyobb előnyöket biztosít a CD-minőségű (16 bites 44,1/48 kHz-es) veszteségmentes kódolású hangok esetében. Az akusztikai finomhangolások és a dinamikai tartomány helyreállítása gazdagabb, teljesebb hallgatási élményt nyújt.

Az elődmodelljeihez képest továbbfejlesztett DSEE Ultimate™ segítségével a hallgatók élvezhetik a zenék felskálázását, akár Wi-Fi-vel® streamelt, akár letöltött zene hallgatása során. Ráadásul a DSEE Ultimate™ vezeték nélküli fejhallgatóval is élvezhető.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

A termékeket nemcsak stílusosan, hanem a környezetet is szem előtt tartva tervezték. Az NW-A306 csomagolóanyagában nem használtak műanyagot, tükrözve a Sony elkötelezettségét termékei és gyakorlatai környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Árazás és elérhetőség

Az NW-A306 ajánlott kereskedelmi ára €330, Európában 2023 januárjától lesz megvásárolható.

A specifikációk és információ teljes listájáért kérjük, látogasson el a következő weboldalra:

https://www.sony.hu/walkman/products/nw-a306/spec


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés