Connect with us

technokrata

Ilyen hátlapot sem sűrűn látunk telefonon!

Kütyük

Ilyen hátlapot sem sűrűn látunk telefonon!

Bemutatta új mobiljait a HTC, amelyek egyértelműen a hátoldali részük a legérdekesebb!

Alig kezdődött el a Mobile World Congress máris rengeteg újdonságot és érdekességet kaptunk. A HTC is igyekszik felzárkózni a “nagyok” versenybe és most éppen 3 új készülékkel is meglepte a közönséget.

htc-desire-825

Az első a Desire 825. A telefon 4 színkombinációban érkezik majd. A tervezők végre mertek több színt is egy mobilra tenni, így végre nem csak egyszínű unalmas eszközökkel telefonálhatunk. A gyártó hangsúlyt fektetett a hangszórókra, így a telefon támogatja Hi-Res Audio szabványt, a BoomSound Dolby Audio hangzással. 5,5 colos Super LCD kijelzője mára teljesen mainstreamnek számít, ellenben a konkurenciához képest gyengécske, 720p-s felbontása annál kevésbe szokványos. Egy Snapdragon 400-as chipszettel, négymagos 1,4 GHz-s procival nem brutál telefonok mellé akar versenybe szállni. 2 GB RAM mellé 16 GB háttértár társul, ami mellé azért odafért a microSD foglalat. Marshmallow-val teszi teljessé a készüléket a vállalat. A szelfi-kamera igen jó, 5 megapixellel igyekeznek a trendekhez csatlakozni. A hátsó villantó 13 MP-es, és emellett mindkét felvevő 1080p-s videókat rögzít. Kapható lesz dual és szimpla SIM-es verzióban is.

htc-desire-630

A második telefon a Desire 630. Ez gyakorlatilag az előző egy kicsinyített mása. 5 hüvelykes kijelző mellé 720p felbontás társul. Kamera és hangszóró tekintetében ezek a telefonok is ugyanazt tudják, csakúgy, ahogyan a RAM mérete és a Snapdragon 400-as lapkakészlet is megegyezik.

htc_desire_530_63
Végül a harmadik a Desire 530. Ez is hasonló az előbbihez, csak az 5 colos képernyő alatt nem 400-as, hanem 210-es Snapdragon található 1,5 GB RAM-al. Kameráját még mindig az elülső oldalon igyekeznek erősen tartani, itt maradt az 5 megapixel, viszont hátul már csak egy 8 megapixeles példány teljesít szolgálatot.

Mindhárom készülék márciustól lesz kapható kereskedelmi forgalomban.

Forrás: GSMarenaSzólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin