Connect with us

technokrata

Telenoros vagy? Most megtudod, mennyit fogsz fizetni a Galaxy S7-ért!

Kütyük

Telenoros vagy? Most megtudod, mennyit fogsz fizetni a Galaxy S7-ért!

Telenoros vagy? Most megtudod, mennyit fogsz fizetni a Galaxy S7-ért!

Érdemes gyorsan előrendelni, hiszen Gear VR szemüveg jár ajándékba!

A barcelonai bejelentést követően azonnal előrendelhetőek a Samsung új csúcsmobiljai a Telenornál. Bár a  kijelző folyamatosan aktív, az akkumulátort csak ritkán kell tölteni, és az sem okoz problémát, ha zuhogó esőben vagy homokviharban használják, esetleg kevés fény mellett akarnak fotózni vele – ezek a Samsung vadonatúj Galaxy S7 és S7 Edge csúcsmobiljainak  legfontosabb jellemzői.

A Samsung legújabb felső kategóriás okostelefonjai iránt az idén olyan nagy érdeklődés mutatkozott, hogy a Telenor már a készülékek február 21-i hivatalos bejelentése előtt  lehetővé tette a készülék iránt érdeklődők számára az elő-regisztrációt, a bejelentést követően pedig ugyanezen a felületen előrendelésüket adhatják le az újdonságokra éhes ügyfelek.

A leggyorsabb 20 vásárló, aki a Telenor felületén adja le előrendelését a két új Galaxyra ajándék Galaxy Gear VR készüléket kap, emellett pedig minden előrendelő 3 teljes nappal hamarabb jut hozzá a friss készülékekhez mint a magyarországi hivatalos üzletekbe kerülés dátuma, március 11.

Samsung_Galaxy S7 edge Black Onyx Front

A Telenor kollégái a helyszínről jelentik: vasárnap Barcelonában, a Mobil Világkongresszuson leleplezték a két új szupermobilt. A  Samsung Galaxy S7 alapváltozata 5,1 colos, hagyományos érintőképernyővel érkezik, míg a Galaxy S7 Edge 5,5 colos méretű, a tavalyi elődhöz hasonló jellegzetes, kétoldalán  legörbülő kijelzőt kapott. Mindkét típus képernyője csúcsminőségű sAMOLED 1440 x 2560 pixeles óriásfelbontással. Az új modellekben ráadásul a középső része sosem kapcsol ki, mindig leolvasható róla a pontos idő, és láthatók rajta a nem fogadott hívások, bejövő üzenetek  értesítései is.

Mindkét új modell jóval izmosabb akkumulátort kapott elődjénél: az S7-es belsejébe elődjénél csaknem 20 százalékkal, az S7 Edge-be pedig csaknem 40 százalékkal nagyobb kapacitású telep került, pedig a telefonok vastagsága (6,9 mm) csupán egy tizedmilliméternyit nőtt az S6-hoz képest. Az új modelleket tehát jóval ritkábban kell majd tölteni, ami akár vezeték nélküli technológiával is elvégezhető.

Belsejükben szupergyors, nyolcmagos Samsung  Exynos 8 lapkakészlet, és jelentős, 4 gigabájtos memória gondoskodik arról, hogy az Android 6.0 rendszer zökkenőmentesen működjön, és az ismert játékkonzolokéhoz hasonlóan látványos grafikájú játékok futhassanak a telefonon.

Samsung_Galaxy_S7_S7edge

Új beépített digitális kamera került az S7-esek belsejébe: ezzel 12 megapixeles felbontású állóképeket lehet rögzíteni, a képérzékelő szenzor speciális kialakításának köszönhetően a korábbiaknál hatékonyabban tud élességet állítani kedvezőtlen fényviszonyok között is, amelyeket a nagy fényerejű (f1.7) lencse alkalmazása is kiegészít. Az előlapi szelfikamera felbontása 5 megapixel, amelynek lencséje ugyancsak nagy fényerejű.

Mindkét készülék fekete és arany színben érhető el, kivitelük pedig IP68-as minősítésű, tehát porállóak, és 1,5 méteres mély édesvízben sem lesz semmi bajuk fél órán át. Gyárilag 32 gigabájt tárhelyet kínálnak, ez azonban külön megvásárolható microSD-kártyával 200 gigabájtig is kibővíthető. A Samsung Galaxy S7 és S7 Edge modellek a wifi-, Bluetooth-, és 4G-technológiák mindegyikéből  támogatja a leggyorsabb, legmodernebb szabványt.

Samsung Galaxy S7/S7 Edge bruttó árak

Bruttó árak Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge
Kártyás új előfizetéssel 204990 234990
Új előfizetés MyTariff XS tarifával 189990 219990
Új előfizetés MyTariff 2XS osztályú tarifával 194990 224990
Új előfizetés MyTariff 3XS osztályú tarifával 194990 224990
Új előfizetés MyTariff S tarifával 179990 209990
Új előfizetés MyTariff M tarifával 159990 189990
Új előfizetés MyTariff L tarifával 99990 129990
Új előfizetés MyTariff XXL tarifával 69990 99990

 

Az első 20 előrendelő automatikusan Gear VR szemüveget kap ajándékba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés