Connect with us

Hirdetés

technokrata

Visszatér a Sharp a mobiltelefon piacra!

Kütyük

Visszatér a Sharp a mobiltelefon piacra!

Az ezredforduló egyik népszerű, leginkább alacsony árkategóriáról ismert mobiltelefon gyártója, a Sharp, jó pár éve eltűnt az európai piacról. Most visszatér.

A japán cég legújabb telefonját a francia Orange mutatta be nemrég, mely a Sharp Aquos Phone nevet viseli (SH12C). Az androidos okostelefon (Gingerbread) 4,2 hüvelykes kijelzője ugyanolyan elven működik, mint az LG Optimus 3D, ugyanis szemüveg nélküli 3D-s képeket és filmeket képes megjeleníteni. Emellett természetesen mi is készíthetünk vele térhatású képeket és filmeket, mivel 2 kamera található a hátlapján, amikkel sztereszkópikus képet készíthetünk.  A hagyományos filmfelvétel esetén 1080p-ben, 3D-s felvételnél pedig 720p-ben rögzít, mindezt 2×8 megapixelben.

Természetesen minden olyan dolog megtalálható benne, ami más okostelefonban is: Wi-fi, GPS, másodlagos kamera, Bluetooth, HDMI, infraport. A kijelző felbontása fele a HD-nak: 540×960. A mindössze 135 grammos készülék processzora hangyányit gyengébb az Optimus 3D CPU-jánál, ugyanis egy egy egymagos 1,4 GHz-es Snapdragon (szemben az LG kétmagos 1,5 GHz-vel).

A Sharp nem zárta ki, hogy a francia Orange után más európai piacon is megjelenjen ezzel a modellel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés