Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zenés csúszkamobil – elérhető áron

Kütyük

Zenés csúszkamobil – elérhető áron

Az LG új készülékkel bővíti zenetelefonos termékcsaládját.

Az LG GM310 a legkifinomultabb hangtechnológiát rejti magában, mely megalkotásakor a gyártó nagy figyelmet fordított arra, hogy a hangzás bármely zenei stílus esetén élvezetes legyen.

Az LG GM310 csúszkás zenemobil mindössze 105 gramm tömegű és részben érintésvezérelt navigációs felülettel rendelkezik. Az interaktív felület visszajelzést ad az érintésekről, amikor a menüt ujjheggyel görgetik. A 3G-s készülék támogatja a Bluetooth 2.1 szabványt, 3 megapixeles AF kamerát rejt, valamint a 3,5-es jack kimenet segítségével bármilyen fejhallgató csatlakoztatható hozzá.

˝Az LG legújabb zenetelefonja a fiatalokat célozza, akik kifinomult zenei élményre vágynak, de nem szeretnének egyszerre több elektronikai készüléket magukkal vinni, és mindezt egy divatos mobil formájában képzelik el. Az LG fekete-narancssárga zenetelefonja olyan egyedi funkciókkal, mint a Dolby Mobile és Bobcat Mobile technológia, MusicTeaTM és Mix&Match, TagMusic és a csengőhangkészítő funkciókkal páratlan zenei élményt biztosít a felhasználóknak˝ – mondta Kárpáti Zoltán, az LG Electronics Magyar Kft., magyarországi GSM értékesítési menedzsere.

A Dolby Mobile technológiát alkalmazó LG GM310 zenetelefon természetes térhangzással, gazdagabb basszusokkal, tisztább hangokkal teljesíti ki a digitális zenét, illetve egységes lejátszási hangerőt biztosít a különböző zeneszámoknak. A felhasználók így zenehallgatáskor koncertteremben érezhetik magukat.

Az LG GM310 telefonba épített Bobcat Mobile technológia pedig arról gondoskodik, hogy a zenei hangzás természetes legyen, és hűen adja vissza azt, amit a hangmérnökök és a zenészek a stúdióban elképzeltek. Ezzel a technológiával visszanyerhető a zene tisztasága, ami gyakran elvész az MP3-as fájlformátumban.

A hangminőség mellett az LG különféle helyzetekre összeállított lejátszási listák létrehozását is lehetővé teszi GM310 készülékkel. A Mix&Match funkció használatával a különböző tevékenységekhez mindig a legjobb dalok rakhatók egy csokorba, így például autóvezetéshez vidám, futáshoz pedig energiával teli lejátszási lista választható. A MusicTea funkció pedig a felhasználó hangulatát hivatott javítani, különféle jótékony hatású dalokkal. A ˝kamilla˝ például ellazít, a ˝rooibos˝ pedig jobb kedvre derít.

Sőt az LG GM310 további eszközöket kínál a zenekedvelő felhasználóknak. Például ha nem ismert egy dal címe, a TagMusic szolgáltatás segít kideríteni. Mi több, a felhasználók a rádióban lejátszott, vagy egy külső bemenetről érkező zenéket rögzíthetik, elmenthetik és akár csengőhanggá alakíthatják.

A HSDPA-képes készülék Magyarországon júniustól kapható, az LG Mobil márkaboltban, a Mamut II. bevásárlóközpontban, 33.990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés