Connect with us

technokrata

Ismét elszabadult a mobil net

Kütyük

Ismét elszabadult a mobil net

Újra éjjel-nappal internetezhetünk a Pannonnál.

A nyár közeledtével nem csak a munkahelyről, vagy az iskolából szabadulhatunk el, hanem az íróasztal és az iskolapad, valamint persze az asztali számítógép mellől is. Ha azonban az internettől nem szeretnénk elszakadni, magunkkal vihetjük azt is – éjjel-nappal, méghozzá az ország területének legnagyobb részén.

2009. június 2. és június 30. között a Pannon elérhetővé teszi a Pannon Internet Éjjel- Nappal tarifacsomagot, mely fix havidíjért, egy-vagy kétéves hűségnyilatkozat vállalásával garantáltan túlköltés nélküli megoldást nyújt. Az 5.990 forintos havidíj ellenében igénybe vehető csomag számos kedvező feltételt kínál: az akcióban kétéves hűségnyilatkozatot aláíró ügyfelek amellett, hogy hat hónapig 50%-os kedvezménnyel kaphatják meg a normál használat esetén korlátlan adatforgalmat biztosító szolgáltatást, 0 forintért juthatnak modemhez, vagy más adatátviteli eszközhöz. Amennyiben az ügyfél csak egy évre szeretné elkötelezni magát, a lehetőség erre is adott, ebben az esetben a Pannon szintén 0 forintért biztosítja a modemet.

˝Célunk, hogy olyan releváns, megfizethető internet-hozzáférést biztosítsunk a lakosság legnagyobb részére, amely a teljes szabadságot nyújtja számukra. Ezért nyújtunk olyan ajánlatokat, melyek az emberek számára szükséges mobilitást biztosítják˝ – mondta el Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója.

A Pannon Mobil Internet Magyarország legtöbb településen elérhető mobilszélessávú internet kapcsolata. Már 371 településen rendelkezésre áll a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA szolgáltatás, és a Pannon mobilszélessáv-lefedettsége folyamatosan bővül.

A Pannon Internet Éjjel-Nappal csomag korlátlan forgalmi keretet biztosít belföldön normál felhasználás mellett. A Pannon normál felhasználásnak tekinti azon felhasználási módokat, melyekre a mobil internet szolgáltatás kifejezetten alkalmas. Erről bővebb információ a www.pannon.hu oldalon érhető el. Fájlcserélő, fájlmegosztó, vagy egyéb, nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazások használata nem megengedett. Az áfaváltozás miatt a havidíj július 1-től 6.240 forintra módosul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu