Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a kamerától megfosztott Nokia okosság

Kütyük

Érkezőben a kamerától megfosztott Nokia okosság

Már nem kell sokat várnunk az új Nokia E51 piaci debütálására.

A Nokia bejelentette, hogy néhány héten belül egész Európában megjelenik a kereskedelmi forgalomban a kamera nélküli Nokia E51 smartphone. A február elején, még a Mobil Világ Kongresszus előtt szépen csendben bejelentett új Nokia E51-ből azért hagyták ki a kamerát, mert sok mobilos egyszerűen feleslegesnek találja a fényképező funkciókat, illetve, mert egyes munkahelyeken csak kamera nélküli telefonokat lehet használni. A kamera-mentes Nokia E51 javasolt végfelhasználói ára egyébként 250 euró, vagyis mintegy 66 ezer forint.

Az eredeti, tehát kamerás (2 megapixel, QVGA videó) Nokia E51 a hazai mobil operátorok közül jelenleg a T-Mobile-nál és a Pannonnál kapható, 49.980 forintos előfizetéses áron.

Nokia E51
A karcsú és elegáns megjelenésű Nokia E51-en egyszerűbben használhatók, gyorsabban elérhetők és szorosabban integráltak a legfontosabb alkalmazások, ugyanakkor a készülék biztosítja a Nokia Eseries okostelefonoktól a fogyasztók által mára elvárt funkciókat és stílusos megjelenést is.

Az univerzális Nokia E51 ideális a munkához, a valós idejű hozzáférést igénylő, hatékony időbeosztással élő üzletemberek számára, akik értékelni fognak egy könnyen beállítható, fenntartható és használható készüléket. A Nokia E51 felhasználói a Nokia megoldásokkal egyetlen készülékről kihasználhatják a mobiltelefóniát, a mobil e-mailt és üzenetküldést, az irodai telefonok szolgáltatásait, valamint költségmegtakarítást is elérnek – az egyetlen telefonszám, egyetlen hangpostafiók, és egyetlen telefonálási rendszer jelentette előnyök mellett.

A gazdagabb és sokoldalúbb üzleti funkciók mellett a Nokia E51 magáncélra is praktikus. A vékony, rozsdamentes acél készülék számos személyes alkalmazással rendelkezik, többek között megtalálható rajta:
-FM rádió, zene- és multimédia lejátszó;
-A Nokia Download! alkalmazáson keresztül elérhető Nokia böngésző, amely belépő az internetes szolgáltatások széles választékához, interoperábilis a Windows Live-val, amely mobil hozzáférést biztosít a legnépszerűbb Windows Live szolgáltatásokhoz – így a Hotmailhez, a Messengerhez és a Spaces-hez;
-A Download! alkalmazáson keresztül hozzáférhető a Yahoo Go!, a WidSets, valamint számos utazási, egyéni hatékonyságnövelő és szórakoztató alkalmazás.

A 114x46x12 milliméter méretű, Symbian 9.2 operációs rendszerű Nokia E51 kereken 100 gramm tömegű. A 2 colos TFT kijlező 320×240 pixeles felbontású és 16 millió színárnyalatú, a 130 MB-os belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető, maximum 4 GB-ig. Az S60 okostelefon platformos készüléknek részét képezi továbbá a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (3,6 Mbit/s), Wi-Fi és Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés