Connect with us

Hirdetés

technokrata

3x több internet, változatlan áron – a T-Mobile-tól

Kütyük

3x több internet, változatlan áron – a T-Mobile-tól

Júniustól változatlan áron akár háromszor többet internetezhetnek a T-Mobile-osok.

A 2 GB-os mobilinternet csomag új előfizetés esetén év végéig akár havi 2.895 forintért a miénk lehet.

Június 1-től a T-Mobile változatlan havi díjak mellett jelentősen – az eddigi Net 600 díjcsomag esetén például több mint háromszorosára – növeli az internetes csomagjaiban foglalt adatmennyiséget. A havi díj ellenében felhasználható adatforgalom megtöbbszörözésével így a T-Mobile-osok jóval többet internetezhetnek, és teljes mértékben kihasználhatják a 3,6 Mbps sebességű mobil szélessáv biztosította előnyöket.

Júniustól a Net 600 csomag neve Net 2GB-ra változik, és a havidíj ezentúl az addigi 600 MB több mint háromszorosát, 2 GB-ot tartalmaz majd. A Net 2000 csomag új neve Net 5GB lesz, 5 GB benne foglalt adatforgalommal, míg az eddigi Net 5000 Net 15GB-ra változik, és 15 GB-nyi lesz a csomagba foglalt forgalom.

A változások az előfizetéses és Domino Net csomagokat, valamint az előfizetéses Mobilinternet csomagokat érintik, és a hazai mobilpiac hasonló ajánlataival ellentétben a Net és Mobilinternet csomagok már meglévő előfizetői esetén is automatikusan megnő a csomagban foglalt adatforgalom.

A díjcsomagok havi díjai minden esetben változatlanok maradnak, és új előfizetés vásárlása, az adott Net és Mobilinternet csomagra vállalt 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozat esetén év végéig féláron lehet internetezni. A Net 2GB csomag havi díja például ilyen esetben 2007. december 31-ig mindössze 2.895 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés